Menu

JDreport.com

De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

in

Complotdenkers hebben weer eens gelijk, ditmaal HAARP

geeft in Congres toe dat kunstmatig het weer beïnvloedt.

Wil je iemand met de grootste minachting tegemoet treden, dan gebruik je de woorden ‘samenzwering theoreticus’ of ‘complotdenker’ tegen hen. Deze kleinerende term betekent dat een imbeciele geest heeft. Welnu, twijfelaars, luister eens wat er op 14 mei 2014 in het Congres werd gezegd over het weermodificatie systeem dat algemeen bekend staat als HAARP.

In het Youtube filmpje stelt senator Lisa Murkowski een aantal gerichte vragen over het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) in .

David Walker, Deputy Assistant Secretary van de Air Force, beantwoord de vragen van Murkowski over HAARP en geeft zonder blikken of blozen toe dat de luchtmacht HAARP heeft gebruikt voor het kunstmatig bewerken van de ionosfeer, waarvoor HAARP ook gebouwd is, om energie te injecteren in de ionosfeer en de ionosfeer te kunnen controleren en beheersen.

HAARP was eerder door de luchtmacht overgenomen van de marine.

De luchtmacht is nu van plan het High Frequency Actieve Stralende Research Program (HAARP) in de Gakona in Alaska af te breken, liefst in de zomer van 2014[1].

De bouw van HAARP kostte meer dan $ 290.000.000. 180 antennes op een site van 30 hectare, die worden gebruikt om energie in de ionosfeer te injecteren, 70 kilometer boven de aarde. Deze brengen veranderingen aan in de stroom van geladen deeltjes.

Lees de rest hier verder

Vandaag de dag worden mobiele platformen die verplaatsbaar zijn voor op het gebouwd.

Iedereen kan zelf research doen dus :

Photo by Official U.S. Navy Imagery

Photo by madmarv00

Photo by Open Your I’s


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Laat een reactie achter