in , ,

Cornonavirus ‘taskforce’: 80 plussers kunnen opname op een IC afdeling vergeten (‘da’s lief’)

De ‘taskforce' , dus beroepsleugenaar Rutte, hufters de Jonge en , plus ‘deskundig advies' van het , heeft huisartsen laten weten dat wanneer het aantal IC opnamen vanwege het (COVID-19) veel groter zal worden, mensen van 80 jaar en ouder het kunnen vergeten dat ze opgenomen zullen worden op een intensive care (IC) unit.

Als het geheel en al de spuigaten uit zal lopen zullen mensen van 70 jaar en ouder ook worden uitgesloten.

Het is vrijwel zeker dat dit soort maatregelen eerder vielen onder het geheim houden van de besprekingen over het Coronavirus, zoals Rutte dat eerder aan de pers heeft laten weten……

Kortom, mensen van 70 en 80 jaar oud kunnen het straks vergeten dat ze nog worden geholpen op de IC afdelingen van ziekenhuizen, vanwege een groot tekort aan IC bedden, gecreëerd door de laatste kabinetten Balkenende en de 3 kabinetten Rutte.

Hier de uitleg: het nieuwe zorgstelsel met een prominente rol voor particuliere verzekeraars (die een fiks deel van de ‘zorgtaart' opvreten) hebben ervoor gezorgd dat ziekenhuizen failliet zijn gegaan dan wel zijn gesloten uit bezuinigingsoverwegingen.

Voorts hebben de hiervoor genoemde kabinetten niets gedaan met het tekort aan verpleegkundigen, integendeel.

Dan is er nog de waarschuwing van de geheime diensten aan het Rutte 2 (en daarmee ook aan Rutte 3), gedaan in 2016, de waarschuwing dat veel te weinig IC bedden en beademingsapparatuur heeft mocht er een pandemie uitbreken.

Verantwoordelijke partijen ……

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deel 4 alweer: Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande?

Trump die mondmaskers voor Duitsland in beslag nam blijkt nepnieuws