in ,

“Corona” is niet meer

CORONA, Covid-19, is afgelopen, over, klaar. Het aantal nieuwe IC- en ziekenhuisopnamen is verwaarloosbaar klein. Het aantal gemelde doden per dag is momenteel 0 tot 1. (NB: Dit betreft officiële getallen c.q. getalletjes).

Deze gegevens rechtvaardigen geenszins de geplande ‘corona maatregelen’. Integendeel! Maar er lijkt – of blijkt – een duidelijk verborgen doel te zitten achter al die bangmakerij van het grosso modo niet zo oplettende volk. En op dat doel werd en wordt voortdurend aangestuurd middels bangmakerij.

Volgens ‘onze’ leugenpremier Rutte is dat doel een vaccinatie om ‘corona’ uit te bannen. Dan pas zou alles goed komen. Maar het IS al goed! Zie de getallen van ziekte en dood. Geen enkele reden voor drastische, mens en maatschappij ontwrichtende, ‘maatregelen’.

Volgens Rutte, zijn eveneens ondeskundige minister De Jonge, en zijn steeds miskleunende trawanten van het moeten we allemaal een (volkomen onvoldoende geteste) vaccinatie ondergaan, met alle gevaren van dien en misschien zelfs met een veronderstelde ‘toevoeging’.

Waar rook is, is vuur, nietwaar? WAT zit hier achter? En WIE zitten hier achter?

Bij gebrek aan zieken en doden worden nu de (evenmin verontrustende) getallen van ‘positief geteste’ mensen opgevoerd. Die men dan aangeeft met het woord ‘besmetting’, omdat dat dreigender klinkt dan ‘positief getest’.

Bij het veelvuldiger testen zal het aantal ‘positieven’ natuurlijk oplopen. Maar die mensen ZIJN NIET ZIEK! Het geeft alleen maar aan dat men in aanraking is geweest met dat virus. En ze zullen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook niet ziek  …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
We worden weer eens bedonderd ....
7 maanden geleden

Er is door diverse partijen wereldwijd geopperd dat er een relatie is tussen 5G en de ziektebeeld aspecten die behoren bij CV …. En het is juist op dit moment dat corporaties zonder ooit testen te hebben gedaan nu 5G wereldwijd uitrollen (ook in Nederland). Dus moet het fabeltjes van CV nog even worden volgehouden ….
Als CV enorm uitbreekt dan is dat omdat het virus zo besmettelijk is zonder dat de link naar 5G wordt gelegd. Als CV niet uitbreekt dan zal men zeggen dat 5G volkomen onschadelijk is en dat de frequentie rap omhoog kan.

Nico
7 maanden geleden

Covid-19 is zo gevaarlijk dat je moet worden getest om überhaupt te weten of/dat je ziek bent ?!?!?

Hoppa! Overheid gaat passagiersdata opvragen voor registratie reizigers uit corona-risicogebieden i.v.m. thuisquarantaine

Zwijgplicht Antwerps ziekenhuispersoneel over hoog aantal allochtone patiënten