in ,

“Corona” is niet meer

Corona outbreak Janet Ossebaard scr

CORONA, Covid-19, is afgelopen, over, klaar. Het aantal nieuwe IC- en ziekenhuisopnamen is verwaarloosbaar klein. Het aantal gemelde doden per dag is momenteel 0 tot 1. (NB: Dit betreft officiële getallen c.q. getalletjes).

Deze gegevens rechtvaardigen geenszins de geplande ‘corona maatregelen’. Integendeel! Maar er lijkt – of blijkt – een duidelijk verborgen doel te zitten achter al die bangmakerij van het grosso modo niet zo oplettende volk. En op dat doel werd en wordt voortdurend aangestuurd middels bangmakerij.

Volgens ‘onze’ leugenpremier Rutte is dat doel een vaccinatie om ‘corona’ uit te bannen. Dan pas zou alles goed komen. Maar het IS al goed! Zie de getallen van ziekte en dood. Geen enkele reden voor drastische, mens en maatschappij ontwrichtende, ‘maatregelen’.

Volgens Rutte, zijn eveneens ondeskundige minister De Jonge, en zijn steeds miskleunende trawanten van het RIVM moeten we allemaal een (volkomen onvoldoende geteste) vaccinatie ondergaan, met alle gevaren van dien en misschien zelfs met een veronderstelde ‘toevoeging’.

Waar rook is, is vuur, nietwaar? WAT zit hier achter? En WIE zitten hier achter?

Bij gebrek aan zieken en doden worden nu de (evenmin verontrustende) getallen van ‘positief geteste’ mensen opgevoerd. Die men dan aangeeft met het woord ‘besmetting’, omdat dat dreigender klinkt dan ‘positief getest’.

Bij het veelvuldiger testen zal het aantal ‘positieven’ natuurlijk oplopen. Maar die mensen ZIJN NIET ZIEK! Het geeft alleen maar aan dat men in aanraking is geweest met dat virus. En ze zullen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook niet ziek  …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8738401438 1c71246dbd NWO

Hoppa! Overheid gaat passagiersdata opvragen voor registratie reizigers uit corona-risicogebieden i.v.m. thuisquarantaine

52e8d4434852ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f742f7fd2924f 640 corona

Zwijgplicht Antwerps ziekenhuispersoneel over hoog aantal allochtone patiënten