in

Corona: Russische expert waarschuwde jaren geleden al voor wereldwijde manipulatie

black flat screen computer monitor on white desk

Al meerdere jaren geleden waarschuwde de Russische expert en voormalig medewerker van de Sovjet-Russische buitenlandse inlichtingendienst, Dr. Alexander Kouzminov, voor een “nieuwe vorm van wereldwijde manipulatie”, die hij “informatie-bioterrorisme” noemt (zie interview in “Zeit-Fragen”).

Voor menig expert is het actuele coronascenario niet nieuw.

Zij waarschuwden hier jaren geleden al voor en vooral ook voor hoe de paniekzaaierij betreffende virussen, ën en pandemieën gebruikt kan worden om samenlevingen, regeringen en landen onder druk te zetten.

Dr. Kouzminov wees er vier jaar geleden al op dat er aan het eind van de jaren-90 en in het begin van de jaren-2000 schrikbarende meldingen over gevaarlijke virussen, dodelijke infectieziektes en bedreigingen door globale pandemieën werden verbreid.

Hij herinnert aan de meldingen in de pers destijds:

Citaat:

“De sleutelwoorden of krantenkoppen waarmee de media in de gevallen van deze pandemieën zoals (2002-2003), de vogelgriep A (H5N1) (1997, 2006-2007), H1N1 ´´ (2009) en enkele anderen opereerden, waren:

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gedwongen vaccinaties? In Israël gebeurt het al.

Weet wat je stemt: D66 Kamerkandidaat regelde als wethouder onterechte subsidie voor verbouwing eigen huis