in , , , ,

Corona-vaccinatie-bewijs wordt verplicht op werkvloer, want “werkgeversorganisaties” staan open

VNO-NCW en MKB- vinden dat werkgevers hun personeel mogen vragen naar een coronatoegangsbewijs.

De twee grootste werkgeversorganisaties van Nederland zien ruimere mogelijkheden om te vragen naar een coronapas op het werk wel zitten.

Vooral in sectoren waar klanten al een coronatoegangsbewijs moeten laten zien, zoals in de horeca of evenementenbranche, zouden ondernemers toestemming moeten krijgen om ook de QR-codes van hun personeel te scannen, aldus de twee organisaties.

De werkgeversorganisaties doen die oproep in navolging van uitspraken van Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad.

Hij pleitte er zondag in -programma Buitenhof voor om een coronatoegangsbewijs op het werk te verplichten.

“Wij delen de mening dat werkgevers de mogelijkheid moeten hebben om eventueel naar een toegangsbewijs te vragen indien de behoefte bestaat in een sector of bedrijf”, zegt een woordvoerder namens …..

Lees verder bij de bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vaccinatie-bedrog moet verborgen blijven: Europarlementslid toont heel sterk geredigeerd Big Pharma-contract

‘Zij en wij’: Coronaregels voor publiek maar niet voor wereldleiders op COP26 wekken verontwaardiging over dubbele Covid-normen