in ,

Corona: vals alarm met enorme gevolgen? Volgens ‘Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken wel’

Een afdelingschef van de afdeling KM4 (“Bescherming van kritieke infrastructuren”) van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een gedetailleerde analyse over de schades van de corona-maatregelen in Duitsland opgesteld.

Deze is in het bezit van “Tichys Einblick”, dat hier exclusief over bericht.

Het resultaat van de analyse is alarmerend – want de conclusie luidt niet alleen dat het bij de corona-crisis om een verwoestend vals alarm gaat.

Ook komt de afdelingsleider tot de conclusie dat de door de pandemie-maatregelen opgeroepen nevenschade veel zwaarwegender zijn dan de schade door het virus zelf.

Ministerie van Binnenlandse Zaken distantieert zich

Omdat alle verzoeken van de afdelingschef om zijn inzichten met meerderen te bespreken en het document aan de minister voor te leggen, afgewezen werden, speelde hij het door aan de crisisstaf en diens vakkundige arbeidskringen op landelijk niveau.

Daarop stuurde het ministerie van Binnenlandse Zaken een brief aan alle ontvangers, waarin het zich van genoemd document distantieerde – wat de echtheid van de analyse bevestigt, want dit schrijven is eveneens in het bezit van de redactie van “Tichys Einblick”.

Covid-19: een vals alarm

De afdelingschef komt in zijn analyse ……

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Plandemic’ Conspiracy Documentary wordt overal gecensureerd – Wat is er zo gevaarlijk aan?

BIZAR! Belastingdienst na schandaal zwartgelakte dossiers: pagina’s zijn nu wit