in ,

Corona: vals alarm met enorme gevolgen? Volgens ‘Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken wel’

Een afdelingschef van de afdeling KM4 (“Bescherming van kritieke infrastructuren”) van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een gedetailleerde analyse over de schades van de corona-maatregelen in Duitsland opgesteld.

Deze is in het bezit van “Tichys Einblick”, dat hier exclusief over bericht.

Het resultaat van de analyse is alarmerend – want de conclusie luidt niet alleen dat het bij de corona- om een verwoestend vals alarm gaat.

Ook komt de afdelingsleider tot de conclusie dat de door de pandemie-maatregelen opgeroepen nevenschade veel zwaarwegender zijn dan de schade door het virus zelf.

Ministerie van Binnenlandse Zaken distantieert zich

Omdat alle verzoeken van de afdelingschef om zijn inzichten met meerderen te bespreken en het document aan de minister voor te leggen, afgewezen werden, speelde hij het door aan de crisisstaf en diens vakkundige arbeidskringen op landelijk niveau.

Daarop stuurde het ministerie van Binnenlandse Zaken een brief aan alle ontvangers, waarin het zich van genoemd document distantieerde – wat de echtheid van de analyse bevestigt, want dit schrijven is eveneens in het bezit van de redactie van “Tichys Einblick”.

Covid-19: een vals alarm

De afdelingschef komt in zijn analyse ……

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Corona = NWO staatsgreep op wereldschaal
9 maanden geleden

Ik kan dit toch niet als een verrassing zien. Integendeel. Want Duitsland kent zijn eigen Deep State … net als in de VS? Met grote Duitse bedrijven en Frau Merkel aan het roer (die maar liefst 1.5 miljoen ongeschoolde kansarme moslim analfabeten wilde binnenhalen). Een kind ziet toch dat dit vragen is om grote problemen? Dan is het doel toch niet minder dan om het land naar een faillissement te brengen zodat vervolgens de Nieuwe Wereld Orde van banken en grote corporaties volledig de macht in handen kunnen krijgen? Dat is grotendeels al het geval ….
Er kan geen twijfel bestaan dat het Corona virus bewust is verspreid als de ultieme poging van de NWO om de macht in handen te krijgen. En die criris moet zo lang mogelijk duren zodat de de staatsschuld onbeheersbaar wordt. Dat is opzet …

Voor wie het nog niet snapt: wij zitten in WWIII …. alleen wordt deze oorlog anders gevoerd. Maar de gevolgen zijn veel en veel ernstiger dan ooit tevoren want de gevolgen zullen zijn dat mensen een bestaan als slaven tegemoet gaan zien precies zoals Orwell voorzag in zijn boek 1984.

Moeten we nu bang worden? Nee !!! Maar we moeten wel zorgen dat we zien wat er aan de hand is. We moten protesteren en aangeven aan de overheid dat we hun spel doorhebben en dat de gevolgen van het virus zwaar overdreven zijn …. Ergo: wij moeten mondige burgers zijn die begrijpen dat de regering niet de belangen van de burgers behartigt.

Wilma
Antwoord aan  Corona = NWO staatsgreep op wereldschaal
9 maanden geleden

Ik had het niet beter kunnen verwoorden

John
9 maanden geleden

Inderdaad beter kan ik het niet verwoorden

‘Plandemic’ Conspiracy Documentary wordt overal gecensureerd – Wat is er zo gevaarlijk aan?

BIZAR! Belastingdienst na schandaal zwartgelakte dossiers: pagina’s zijn nu wit