in ,

Coronadebat: Het volk moet in opstand komen!

Wanneer je naar het coronadebat kijkt dan komt de stoom uit je oren.

En na het debat is het ook duidelijk. Het volk moet in opstand komen. Té veel mensen daar, van vrijwel alle partijen, doen gewoon mee met dit socialistische fascistische feestje. Ze implementeren een totalitair systeem in Nederland door domheid en valsheid.

Maar er waren gelukkig ook positieve geluiden te horen. Die zal Nieuwsuur niet uitzenden. Waarschijnlijk is de enige zin die wordt uitgezonden van de inbreng van Van Haga dat hij het ongelooflijk vindt dat er nog geen opstand is in Nederland.

De media kan dat weer heerlijk spinnen als “verdelen van de samenleving” of zelfs “oproepen tot geweld”.

Nog waanzinniger is dat mensen, eigen landgenoten, blijkbaar genieten van de onderdrukking. Puur omdat ze bepaalde personen niet mogen onwetend dat ze onderdeel zijn van een heel ernstig probleem.

Deze inbreng van Wybren van Haga is van ongeveer een uur geleden:

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MachiVelli
1 maand geleden

De beveiliging poliiek
is de politie
schieten dud
18.10.1918
Begon. Ook zo

WWIII IS NU !! WORDT WAKKER EN KOM IN OPSTAND
1 maand geleden

Deze hele lock down heeft niets met Corona te maken. Dat virus dat overigens niets anders is dan een gewone influenza is al lang uitgewoed. De PCR test die uitsluitend gebruikt wordt om CV aan te tonen is slechts in 10 % van de gevallen betrouwbaar.
Ergo: de lockdown en nu zelfs de avondklok wordt ingevoerd op grond van een test die niet betrouwbaar is. Het is een schandaal !!
Verder is steeds geschermd dat het virus zeer besmettelijk is. Dat is absoluut gelogen.
Het dragen van maskers is niet alleen niet nodig, maar maskers zijn ook nog eens gevaarlijk omdat mensen uitgeademde stoffen weer inhaleren.
In het geval dat mensen verschijnselen hebben die op CV achtige verschijnselen lijken dan is HCQ een uitstekend middel. Mensen zijn in korte tijd van de griep af.
Er is geen enkele reden voor experimentele vaccins waarin stoffen zijn verwerkt die nooit eerder in vaccins werden verwerkt. Ondanks dat vaccins in slechts 6 maanden zijn ontwikkeld worden zij massaal ingezet. Honderden mensen zijn wereldwijd kort na vaccinatie overleden.
De overheid vermeldt niets daar over.
De NL overheid zal zich tzt moeten verantwoorden voor het advies dat zij de burgers heeft gegeven.
Het feit dat zij dat niet zou weten is niet houdbaar omdat burgers die info moeiteloos va interhaat halen. De NL overheid heeft de burgers verraden aan de NWO.
Ik herhaal die zin: DE NL OVERHEID HEEFT DE BURGERS VERRADEN AAN DE NWO.
Meer weten over CV en vaccinatie ? Lees onderstaande link :

https://beforeitsnews.com/health/2021/01/its-all-fraud-measures-dont-prevent-death-pcr-test-dangers-of-the-mrna-must-video-3037374.html

Het wordt tijd dat mensen doorzien dat CV niets minder is dan een wereldwijde coup door de banken en grote corporaties. Niet Regerings Organsaties als WHO, WEF, UN, EU opgezet door de elite spelen een zeer dubieuze rol bij de aanpak van dit virus wat niet anders kan worden gezien als een wereldwijde samenzwering tegen de burgers. En het stuitende is dat de NL regering blijkbaar ook gechanteerd / omgekocht is en onder de druk is bezweken.

Er kan geen andere conclusie zijn dan dat de mensen wereldwijd in gijzeling worden gehouden door een Cabal en dat regeringen massaal onder die druk zijn bezweken.
Het is hard nodig dat mensen weten wat er aan de hand is. Dat is nodig voordat de mensen in opstand kunnen komen tegen hun regeringen.
Bel of mail de politieke partijen en protesteer tegen het krankzinnige regeringsbeleid.
Ik suggeer niets, maar wat zou het mooi zijn als de burgers massaal hun belasting niet meer betalen. Want wat anders is er om een regering te dwingen te luisteren naar de burgers?

Nederland omgetoverd tot politiestaat: ook marechaussee gaat helpen avondklok te handhaven

Krommer dan krom: ‘Kabinet wil bezuinigen op kinderbijslag voor verbetering dienstverlening’