in

Coronahoax?? Uitvaartsector België: Minder overlijdens dan vorig jaar maart

Volgens de uitvaartsector in zijn er dit jaar in maart minder mensen overleden dan tijdens de grieppiek van vorig jaar maart.

In België zijn, op het moment van dit schrijven, inmiddels 513 mensen overleden aan (bron)

Wanneer je iedere dode in het nieuws turft, dan lijkt dat veel. De media bestookt onverantwoord iedere met dagelijks tientallen of honderden doden.

Maar in welke verhouding je dat eventueel zou kunnen zien, dat laat de media gemakshalve maar in het midden. Het is spanning en sensatie.

Maar de uitvaartsector spreekt van een “zeer normale maand”.

Er zijn zelfs minder mensen begraven dan tijdens de grieppiek van afgelopen jaar, aldus Thomas Heiremans, ondervoorzitter en woordvoerder van Uitvaartunie Vlaanderen, tijdens een interview op de Belgische Radio1. (bron)

“Er is geen enkel capaciteitsprobleem. Vorig jaar hadden we een zeer grote piek aan overlijdens door de griep. Die piek is er dit jaar niet, ook niet door het , al komt die er misschien wel nog aan.”

Luister hier het hele gesprek met Thomas:

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog meer verdachten vrij uit voorarrest door corona-maatregelen

Crisis 2020 : Italië deelt kopstoot uit, EU knock out?