in ,

Coronahoax: Vragen over betrouwbaarheid COVID-19-tests nadat een vrucht naar verluidt positief test

Deze week meldt Reuters dat COVID-19-testkits die in Tanzania worden gebruikt, door president John Magufuli als defect zijn afgedaan.

Om de betrouwbaarheid van de tests te controleren, zei de president volgens Reuters dat hij de Tanzaniaanse veiligheidstroepen had opgedragen een geheim experiment uit te voeren.

Ze hadden willekeurig verschillende niet-menselijke monsters verkregen, waaronder van een papaja, een geit en een schaap, maar hadden hun menselijke namen en leeftijden toegewezen.

Voor degenen die het misschien niet weten, de papaja is een plant, geen dier. Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat het COVID-19-virus niet kan overleven op voedsel of de verpakking, wat betekent dat het zeker niet in een vrucht zou zitten.

Desalniettemin werden de monsters van de papaja, geit en schapen allemaal ter test aangeboden, wetende dat ze het virus op geen enkele manier konden krijgen.

Toen de resultaten terugkwamen, testten de monsters voor de papaja en de geit positief voor COVID-19, zei de president, eraan toevoegend dat het waarschijnlijk was dat sommige mensen positief werden getest terwijl ze in feite niet waren geïnfecteerd door het , aldus  Reuters.

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland heeft zijn eigen Deep State
9 maanden geleden

Corona is net als croma …. je moet er gewoon even bijblijven.
Deze president van Tanzania geeft het goede voorbeeld. Hij begreep dus dat je in deze door en door corrupte wereld niemand kunt vertrouwen. Wees kritisch en ga op onderzoek uit.

En datzelfde moeten wij ook doen met de Nederlandse regering die er bewust naar streeft dit land naar een compleet faillissement te helpen.

Even de feiten:
Een regering die aardgas uitfaseert en komt met een niet werkend warmtepomp systeem (wat iedere ingenieur al van te voren kon voorspellen)
Een regering die naar hout stook wil terwijl iedere ingenieur op de achterkant van een envelop kan doorrekenen dat dat volkomen onhaalbaar is.
Een regering die een super moderne kolencentrale laat afbreken op kosten van de burgers uiteraard.
Die windmolens en zonnepanelen neer wil zetten zonder de sommen gemaakt te hebben hoeveel je er wel wel niet van nodig hebt en wat de milieu impact is.
Een regering met een milieubeleid met verzonnen CO2, NOx en NH3 problemen om het land op giga kosten te jagen.
Een regering die het financieel vermogen van de burgers overlevert aan de EU.
Die keer keer op keer bevoegdheden delegeert naar de EU waarover de burgers zich niet hebben uitgesproken.
Een regering die ondanks alle zeer slechte ervaringen door blijft gaan met het toelaten van migranten. Ook uiteraard op kosten van de burgers.

Ik kan tot geen andere conclusie komen: Rutte is een landverrader. En de hele regering draagt verantwoordelijkheid voor het beleid van Rutte !!!
Het einddoel van Rutte is een failliet Nederland en een failliete EU die vervolgens worden overgeleverd aan de banken in een fascistisch communistische Nieuwe Wereld Orde.

Wordt wakker mensen, want deze leugenachtige regering gaat niet vanzelf weg.

Wilma
9 maanden geleden

We worden wereldwijd bedondert.

Fins experiment: Basisinkomen maakt mensen gelukkiger én zet aan tot werken

Tweede vulkaan van 150 miljoen jaar ontdekt in Nederlandse wateren