in ,

Coronaprik kan tóch levensgevaarlijk zijn: ‘Hugo de Jonge, waar blijven de excuses?’

Vaccine Syringe Miniature Figures  - wir_sind_klein / Pixabay
wir_sind_klein / Pixabay

Eind februari stelde Kamerlid Wybren van Haga (FVD) minister Hugo de Jonge kritische vragen over het coronavaccin.

Hij confronteerde De Jonge met de sterfgevallen in verzorgingstehuizen vlak nadat mensen waren gevaccineerd. “Dat er mensen overlijden is één ding, maar dit lijkt te toevallig. Ik was benieuwd naar de verklaring,” zei Van Haga, die vervolgens de wind van voren kreeg.

De Jonge beschuldigde het Kamerlid van het zaaien van paniek.

“Je komt van alles tegen op social media met name dit type verbanden wordt heel snel gelegd. Dat kan heel giftig zijn. Als in het hoofd van mensen gaat ontstaan dat vaccinaties gevaarlijk zouden zijn, dat je daar ernstige bijwerkingen door zou kunnen krijgen, mogelijk zelfs door zou kunnen overlijden, kan dat iets doen met de vaccinatiebereidheid.”

Risico’s wel degelijk reëel

De minister betichtte Van Haga ook van het doelbewust verspreiden van nepnieuws, foutieve informatie en complottheorieën. Inmiddels is gebleken dat de risico’s van de verschillende coronavaccins wel degelijk reëel zijn.

Zo reëel dat het nationale vaccinatie- is aangepast.

Zo krijgen mensen onder de 60 jaar geen AstraZeneca-vaccin meer na meldingen over bloedstolsels en hersenbloedingen. Het Europees Medicijnagentschap (EMA) stelde deze week dat er een verband is tussen ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is hoe het WEF de vaccinaties er doorheen wil forceren

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte