in , , , ,

Vaccin, teken van het Beest (666)? Griekse grondtekst wijst duidelijk op injectienaald

Nu de hele Westerse elite, inclusief de Nederlandse politiek, de coronacrisis lijkt te willen laten voortduren totdat er een vaccin beschikbaar is, en daarom doelbewust enkele succesvol gebleken therapieën en medicijnen afwijst, halen steeds meer mensen –zowel gelovigen als andersdenkenden- de beroemde passage over het ‘Teken van het Beest (666)’ uit het Apocalyptische Bijbelboek Openbaring aan.

Deze tekst voorspelt de komst in de ‘eindtijd’ van een wereldwijd dictatoriaal systeem met een verplicht ‘merkteken’, zonder welk niemand nog aan de maatschappij zal kunnen deelnemen. De Griekse grondtest van deze passage wijst er bijzonder duidelijk op dat dit ‘merkteken’ zal worden aangebracht met de prik van een naald.

De enkele jaren geleden door een ongeluk om het leven gekomen evangelist David Wilkerson beschreef 46 jaar geleden hoe hij in een visioen had gezien dat het toekomstige ‘teken van het Beest’ een inenting zal zijn met een speciaal soort inkt, waarin digitale informatie over de persoon –zoals bewijs van vaccinaties- zal kunnen worden opgeslagen.

Die technologie is inmiddels beschikbaar, zoals we in eerdere artikelen hebben beschreven.

12 jaar later, in 1986, gaf Wilkerson tijdens een bijeenkomst de volgende profetie: ‘Ik zie een plaag over de wereld komen, waardoor bars, kerken en overheden gesloten zullen worden. De plaag zal (ook) New York treffen, en de stad zoals nooit tevoren op zijn grondvesten doen schudden.’

Verder beschreef hij hoe deze plaag een ontwaken van het ingeslapen christendom zal veroorzaken. Opgemerkt moet worden dat veel – maar niet alle- van Wilkersons eigen uitleggingen van zijn profetieën nooit zijn uitgekomen.

Het Teken van het Beest wordt IN het lichaam aangebracht

Het zijn inmiddels niet meer alleen christenen die in de geplande, vermoedelijk verplichte (corona)vaccinaties de vervulling van misschien wel de bekendste Bijbelse profetie zien, die de komst van een wereldwijd systeem beschrijft waarin de mensen in hun hand (arm) of voorhoofd een ‘teken’ zullen krijgen, dat hen voor altijd volgelingen van dat systeem maakt (‘aanbidden’), en daardoor voor eeuwig verloren doet gaan. Bovendien krijgt iedereen die dit teken accepteert eerst een ‘gezwel’ op de plek waar ze zijn geïnjecteerd.

Helaas hangt een…….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Manmanman: Te hoge box-3 belasting nog steeds niet gecompenseerd

Miljarden voor coronavaccin in ‘donormarathon’