in ,

COVID-19, de officiële documenten achter deze ‘plandemie’

Deze video, inclusief alle officiële documentatie die erin wordt besproken, toont aan dat de COVID-19 pandemie een ‘oefening’ is, gepland en georganiseerd vanuit de , de , de Bill & Melinda Gates Foundation; kortom en . Gelukkig is de relatie met de WHO nu door Trump beëindigd; dat zou ook moeten doen, maar lees even verder en je zult zien dat de EU (en zeker ) onderdeel is van deze lang geleden afgesproken ‘plandemie’.

Een omvangrijke gedocumenteerde bevestiging van datgene wat velen onder ons al langer met zekerheid wisten: de gehele wereldwijde COVID-19 shutdown is onderdeel van een live training en simulatie-oefening die wordt gerund vanuit de gewetenloze WHO en de , zoals gedocumenteerd is in hun ‘Global Preparedness Monitoring Board (15 leden!)- jaarlijkse verslag van 2019 en hun International Health Regulations treaty van 2005.

Daar hebben 194 of 196 landen hun handtekening onder gezet (waaronder Nederland, zie onder andere ‘boardmember’ onze Nederlandse Sigrid Kaag van D66). Zie hiervoor vanaf 16’29”.  En, niet verbazingwekkend, ook Dr. Anthony Fauci maakt er deel van uit.

Dit heeft gezorgd voor de oprichting van een Global Government (van de WHO en VN en de top van de internationale DMPB) samen met hun sponsors, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en andere niet nader genoemde donors.

De afspraak die vastgelegd is in de documenten, is dat voor september 2020 deze wereldwijde oefening moest zijn uitgevoerd. Wie verbaast dit nog? Helaas heb ik geen tijd om deze video te vertalen en ondertitelen (duur 1 uur en 40 minuten). Maar zeer de moeite waard om de video te bekijken en te delen waar je maar kunt. Blijf wakker en volg je eigen route bij het zoeken naar de !

PS: is het dan ook nog louter toeval dat dit fragment uit de TV-serie ‘Plague’ uit 2003 (!) melding maakt van het Corona-virus met als de enige oplossing HCQ ? Think for yourself.

Alle officiële documenten kun je vinden onder de video op YouTube.

Lees verder bij de bron: Irma Schiffers schrijft… 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Shadow1100
7 maanden geleden

György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een in Hongarije geboren, Joods-Amerikaanse miljardair, hedgefondsmanager, veroordeeld misdadiger en open grens globalist. Hij is beschreven als ‘de meest destructieve linkse demagoog ter wereld’. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als de meest vooraanstaande ‘kwaadaardige messiaanse narcist’ van de wereld. Rijk geworden door in WOII zijn mede-joden te verraden en hun achtergelaten bezittingen te verkopen toen zij werden gedeporteerd naar en vermoord in de nazi-gaskamers.
Groot sponsor van de linkse anarchisten genaamd Black bloc (antifa). Google maar op “Black bloc”! Dat zijn die in het zwart geklede en met capuchon, pet en rugzak uitgeruste laffe vernielers en brandstichters. Dit zijn ook de lieden die bewusteloze politieagenten nog even in het gezicht trappen.
Soros is het laagste van het allerlaagste soort “mens”. Ik vergelijk hem niet met een beest want ik wil onze dieren niet beledigen.
Als je een beetje links-globalistisch bent, dan klop je gewoon aan bij George Soros, die op de achtergrond het publieke debat beïnvloedt. Via zijn publieke organisaties kun je dan op steun rekenen, mits je gecommitteerd bent aan de ideologie van Soros: globaal-liberalisme, dat eigenlijk haaks staat op het nationaal-liberalisme en conservatisme van bijvoorbeeld een partij als Forum voor Democratie.

Op weg naar de ‘Grote Herstart’ van het World Economic Forum

Teken ook de “Geen verplichte Covid-19 vaccinatie” petitie!