in

Covid-antilichamen uit Zweden: de coronagrafiek waarvan ze niet willen dat u deze ziet

Hier is een grafiek die niet in de massamedia wordt getoond, en ik weet zeker dat al degenen die willen dat je bang blijft voor covid, niet willen dat je het ziet. Het toont het aandeel van de geteste populatie met antilichamen tegen covid in , week na week, beginnend in de 28e week van 2020 (de eerste week waarvoor de Zweedse volksgezondheidsautoriteit gegevens verstrekt over het aandeel van positieve tests).

Er is zoveel dat interessant is aan deze grafiek. Zoals ik al zei, het begint in week 28, met andere woorden begin juli, rond de tijd dat de eerste Zweedse covid-golf het dieptepunt bereikte. Destijds dacht ik persoonlijk dat dit te wijten was aan het feit dat genoeg van de bevolking immuniteit tegen covid had ontwikkeld, maar we weten nu dat dat verkeerd was. Het was eerder te wijten aan seizoensinvloeden – met andere woorden, de zomer zorgde ervoor dat covid verdween.

Het percentage dat positief testte op antistoffen was begin juli 15%. Het bleef een paar weken stabiel en begon toen te dalen, zoals we zouden verwachten, aangezien het aantal nieuwe infecties op dat moment erg laag was. Je lichaam blijft na een infectie over het algemeen niet voor altijd antilichamen aanmaken, maar ze nemen af. Dit betekent natuurlijk niet dat de immuniteit afneemt, zoals ik een tijdje geleden op deze blog heb besproken. Hoewel de actief antilichaam producerende cellen verdwijnen, blijven er geheugencellen over, klaar om op korte termijn te worden geactiveerd als u opnieuw wordt blootgesteld aan de ziekteverwekker.

Na een eerste afname stabiliseerde het aandeel met antilichamen zich in augustus op ongeveer 10% en bleef dat tot oktober, toen het begon te stijgen, in lijn met het begin van de tweede golf. En het is tot nu toe letterlijk elke week, de hele herfst en winter, met een procentpunt of twee gestegen. In de tweede week van januari 2021 had 40% van de geteste personen in Zweden antilichamen tegen covid.

Grappig genoeg hebben de reguliere media tot dusverre relatief weinig interesse getoond in het publiceren van dit verbazingwekkende feit. Ik heb de meeste van mijn statistieken gekregen van SVT, de Zweedse openbare omroep. Ze hadden gegevens verstrekt over het aandeel antilichamen in Stockholm tot een maand of twee geleden, toen die informatie discreet van hun website verdween. Ik vraag me af waarom.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Ik weet dat sommigen van jullie zullen antwoorden dat 40% niets betekent, omdat de gegevens niet uit een willekeurige steekproef worden gehaald. Als alles wat we hadden één nummer was, dan zou dat een geldig punt zijn. Maar we hebben niet slechts één nummer. We hebben het nummer voor elke week die zes maanden teruggaat. Elke afwijking als gevolg van het feit dat mensen bij voorkeur worden getest na een luchtweginfectie die nu van toepassing is, wanneer 40% positief test, werd ook toegepast drie maanden geleden, toen 10% positief testte. De trend is reëel en kan niet worden ontkend.

Afgezien daarvan is er nog een andere vorm van vertekening waardoor de verhouding met antilichamen lager lijkt dan het in werkelijkheid is. Dit is het feit dat mensen die al weten dat ze covid hebben gehad, zichzelf over het algemeen niet opnieuw testen om het te bevestigen. Deze groep wordt groter en groter naarmate meer en meer mensen covid krijgen, en hierdoor zal het aandeel met antilichamen uiteindelijk lager lijken dan het in werkelijkheid is. Dus op een gegeven moment is er een keerpunt. In de vroege pandemie zal een groter deel van de geteste personen antilichamen hebben dan u zou krijgen uit een willekeurige steekproef. In de late stadia van de pandemie zal een kleiner deel van de geteste personen antilichamen hebben dan u in een willekeurige steekproef zou zien.

In de afgelopen weken is het aantal mensen dat voor covid wordt behandeld in ziekenhuizen in Zweden snel gedaald, evenals het aantal PCR-tests dat positief terugkeert. Er is veel discussie in de media over wat de oorzaak zou kunnen zijn. Iedereen schijnt erg verrast te zijn. Is het omdat mensen beter thuis kunnen werken? Of omdat mensen niet zoveel reizen? Of omdat meer mensen gezichtsmaskers dragen?

Niemand heeft het over de voor de hand liggende verklaring – dat zoveel mensen nu covid hebben gehad en immuniteit hebben ontwikkeld, dat het virus moeite heeft om nieuwe gastheren te vinden. Met andere woorden, de vreemd controversiële “kudde-immuniteit” -strategie van Zweden werkte.

Dus 40% van de geteste personen heeft antilichamen. En dat onderschat waarschijnlijk het deel van de bevolking dat immuun is voor covid, omdat de productie van antilichamen veel sneller afneemt dan de immuniteit afneemt, en omdat niet iedereen na infectie antilichamen aanmaakt, en omdat niet iedereen überhaupt vatbaar is voor het virus.

Aan het  ….

Lees verder bij de bron: Worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europees Hof zet stap richting cashloze maatschappij: Overheden hoeven contant geld niet meer te accepteren!

Gemeentelijke heffingen omhoog? Dankzij het kabinet!