in

COVID, HIV, Vaccin en VAIDS – een uitleg

Vaids

Wij weten dat als factcheckers iets zeggen, zij meestal iets verdoezelen. Maar wat dan? In dit artikel zullen wij proberen te ordenen wat wij weten, zodat wij geen misverstanden krijgen als wij over ingewikkelde zaken spreken.

Ik zou de lezers willen vragen mee te doen en uw correcties, aanvullingen en verduidelijkingen aan te bieden. Ik wil dat dit een waarheidsgetrouwe, betrekkelijk volledige en begrijpelijke inleiding is in de wisselwerking tussen COVID, HIV, COVID “vaccins” en immuniteit, schrijft Igor Chudov.

Immuniteit is een zeer ingewikkeld onderwerp, dus ik zal het niet volledig behandelen, maar ik zal wel wat licht werpen op de hierboven genoemde verbanden.

Eerste verduidelijkingen

– HIV (Humaan Immunodeficiëntievirus)

 is een op RNA gebaseerd, door bloed overgedragen virus, dat via seks of gedeelde naalden wordt overgedragen. Dit virus wordt in verband gebracht met een ziekte die AIDS heet (Acquired Immune Deficiency Syndrome). Lijders aan dit syndroom hebben hun immuunsysteem als het ware “uitgeschakeld”, en lijden aan nooit eindigende infecties of zeldzame, agressieve kankers die door het immuunsysteem niet tegengehouden kunnen worden.

– Sars-Cov-2 is een op RNA gebaseerd virus dat COVID-19 veroorzaakt. Sars-Cov-2 is NIET hetzelfde als het HIV-virus (zie hieronder).

– VAIDS is een informele term, nog geen in de officiële wetenschap aanvaarde wetenschappelijke term, die verwijst naar immuunproblemen ten gevolge van het COVID-vaccin, en is NIET hetzelfde als AIDS veroorzaakt door het HIV.

Sars-Cov-2 en HIV

De oorsprong van Sars-Cov-2 is troebel. Sars-Cov-2 lijkt wel met grote waarschijnlijkheid een product van laboratoriumwerk te zijn. Dit artikel is NIET de plaats om deze mening te verdedigen. Ik zal het gewoon stellen als iets wat ik zeer waarschijnlijk acht en het daarbij laten.

Iedereen die u vertelt dat hij weet wie Sars-Cov-2 gemaakt heeft en met welk doel, is óf een leugenaar, óf een dwaas, óf de persoon die het gedaan heeft. Er zijn echter enkele goede gissingen.

Dan Sirotkin, een afgestudeerde aan Harvard met een bachelor in politieke wetenschappen, heeft een lang artikel geschreven over het feit dat Sars-Cov-2 het resultaat is van de ontwikkeling van een Levend Verzwakt Vaccin (LAV) voor een nog onbekende ziekteverwekker.

Sars-Cov-2 bevat verschillende kunstmatige thema’s die vroeger geen deel uitmaakten van natuurlijke coronavirussen en die het “geschiktheid” gaven om zich over de wereld te verspreiden en mensen te doden.

Laat ik andere genetische toevoegingen buiten beschouwing laten, dan wil ik nog vermelden dat Sars-Cov-2 zogenaamde “HIV-motieven” bevat, dat wil zeggen, genetische sequenties die van het HIV-virus zijn gelicht, en die op de een of andere manier op een verdacht onnatuurlijke manier in het Sars-Cov-2-virus terecht zijn gekomen.

Eén van die motieven heet “Gp120“. Het wordt besproken in een artikel met de titel “Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag”. Dit artikel had duidelijk betrekking op de juiste genetische sequenties, maar werd later zonder duidelijke reden onder druk teruggetrokken.

Gp120 is een genetische sequentie die tot uitdrukking komt in het “spike-eiwit” van het COVID-virus.

Voor degenen die zouden kunnen denken dat dit een toevallige gebeurtenis is, is hier een geannoteerde afbeelding van het vroegere werk van de grootheid van het coronavirusonderzoek Ralph Baric van UNC.

Blijkbaar knoeide Baric zelfs al in 2018 met het toevoegen van HIV-sequenties aan recombinante derivaten van het SARS-Cov-1 (het oude SARS) virus of de spikes daarvan. Gaat er een belletje rinkelen?

xMrnasas

Het artikel vindt u hier. Ralph Baric is een naam die u moet onthouden, want hij is waarschijnlijk een van de centrale figuren in het ontstaan van Sars-Cov-2. Hij is een wetenschapper aan de UNC die altijd gewerkt heeft aan levende verzwakte vaccins en coronavirussen. Merk op dat de in dat artikel besproken sequentie misschien niet dezelfde is als Gp120. Niettemin toont het aan dat dergelijk werk van het invoegen van HIV-sequenties in coronavirussen in het verleden door geloofwaardige onderzoekers gedaan is.

Wij weten NIET wie, of hoe, besloten heeft om Gp120 van HIV in te voegen in de spike-eiwitcode van Sars-Cov-2. Wat wij aantonen is dat het stoppen van HIV-sequenties in coronavirussen niet geheel uit de aard van coronavirusonderzoek is, en dat het eerder gedaan is. Het is dus helemaal niet zo vreemd om te veronderstellen dat Gp120 opzettelijk aan Sars-Cov-2 werd toegevoegd.

Zo is ook het “gp41”-motief van HIV afgehaald en in Sars-Cov-2 ingebracht.

Hier is een “factcheck” van Reuters die in feite in de richting gaat van wat ik schreef.

COVID Vax en HIV Genetische Motieven

Beide mRNA’s (Pfizer 162b2 en Moderna 1273) coderen precies voor het spike-eiwit van het Sars-Cov-2 virus, met twee kleine “proline” mutaties om vrij zwevende S-eiwitmoleculen te stabiliseren en te voorkomen dat ze gekliefd worden.

xdsasas

Elke COVID-geïnfecteerde, en elke “gelukkige” ontvanger van twee doses COVID-“vaccin” en booster-injecties, is dus ook een ontvanger van de HIV-motieven Gp120 en Gp41, die waarschijnlijk in Sars-Cov-2 gekopieerd zijn door wie het ook ontworpen heeft.

Welke gebeurtenis – COVID-infectie of vaccinatie – meer spike-eiwit oplevert, weet ik niet, maar ik ben er zeker van dat dit sterk varieert, afhankelijk van de COVID-virusbelasting en de injectietechniek van het vaccin.

“Het bereik van de spike-antigeenconcentraties in het bloed van de gevaccineerden op dit vroege tijdstip overlapt grotendeels met het bereik van de spike-antigeenconcentraties die in plasma gerapporteerd zijn in een onderzoek naar acute infectie.”

Het COVID-vaccin geeft dus ongeveer evenveel spike-eiwit als een COVID-infectie. En daar hebben de gevaccineerden al drie doses van gehad! Het ergste hiervan is dat een COVID-infectie meestal na een week overgaat, maar de productie van spike-eiwit bij de gevaccineerden gaat nog 60 dagen door, waardoor gevaccineerden aan veel meer schade door spike-eiwit worden blootgesteld:

xfedssd

Uit een andere studie blijkt dat er vier maanden na de vaccinatie mRNA exosomen werden gevonden. In beide studies werd alleen gekeken naar respectievelijk 60 dagen en vier maanden.

Het is mij NIET duidelijk wat precies het effect is van deze twee HIV-motieven Gp120 en Gp41 op de UITKOMST van Sars-Cov-2, of de bijwerkingen van COVID-vaccins, en hoe zij in verband staan met schade door COVID.

Ik heb echter aangetoond dat er een VERBINDING TUSSEN HIV, Sars-Cov-2, en de COVID-vaccins BESTAAT, via HIV-motieven die in de spike-eiwitcode van Sars-Cov-2 zijn ingevoegd.

Effect van Spike-eiwit op immuniteit

Het Spike-eiwit van het Sars-Cov-2 virus of de COVID “vaccins”, is een van de meest bioactieve en potentieel schadelijke stoffen die bekend zijn. Het is bekend dat het de bloed-hersenbarrière en de celkern binnendringt en de DNA-replicatie beïnvloedt. Het is zeer immunogeen.

  1. Spike-eiwit schijnt het immuunsysteem op een vreemde manier te herprogrammeren: Het mRNA-vaccin BNT162b2 tegen SARS-CoV-2 herprogrammeert zowel de adaptieve als de aangeboren immuunreacties
  2. Bij het binnendringen in celkernen remt vrij zwevend spike-eiwit de reparatie van DNA-schade: SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro. De hier beschreven mechanismen worden zowel gebruikt bij de vorming van een immuungeheugen voor een eventuele toekomstige ziekte, als bij het voorkomen van DNA-mutaties die tot kanker leiden.

Immuunsysteemproblemen bij de gevaccineerden

Het wordt duidelijk dat gevaccineerden, bij een doorbraak-infectie met COVID, GEEN brede natuurlijke immuniteit ontwikkelen, en in plaats daarvan meer S-antilichamen produceren tegen het spike-eiwit waarmee zij oorspronkelijk gevaccineerd waren.

VAIDS

Ik ben niet de eerste die deze problemen opmerkte, en zeker niet de enige. Men begon in de volksmond naar de immuunproblemen van gevaccineerde mensen te verwijzen door het VAIDS te noemen – Vaccine Acquired (or Aided) Immune Deficiency Syndrome. Deze term is een informele uitdrukking, tot nu toe, en wordt nog in geen enkel wetenschappelijk artikel gebruikt.

De immuunproblemen die gevaccineerden ondervinden, zijn echter reëel. Herinfecties zijn dat ook.

Hier zijn enkele krantenkoppen.

pica1

3ee690429061d6364ec833efb69adb76

Anekdotisch verzamel ik verhalen over COVID uit /r/COVID19Positive subreddit, en die staat vol trieste verhalen over eindeloze COVID herinfecties bij gevaccineerden, die soms zelfs binnen één of twee maanden optreden.

pica3

pica4

pica5

pica6

Al deze berichten zijn zeer verontrustend. Ook al lijkt elk geval van COVID mild, de cumulatieve effecten ervan kunnen zeer schadelijk zijn, en dat is nog mild uitgedrukt om paniekzaaierij te voorkomen.

Dus, ook al is VAIDS geen wetenschappelijke term, moeten wij ons wel zorgen gaan maken over de immuungezondheid van onze gevaccineerde vrienden en familieleden.

Feedback nodig

Het is mogelijk dat ik fouten heb ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
quote George Orwell in a time of universal deceit 50455 e1465208012169

Grootste en duurste bedrog uit de menselijke geschiedenis: Hoe wetenschappers wereldwijd rijp werden gemaakt voor klimaatverandering

Vaccin Jihad

Grootste voetbalclub van Roemenië doet gevaccineerde spelers in de ban, want missen energie en kracht