in

Covid19-test is eigenlijk best wel gevaarlijk

52e9d54b4c5bac14ea898675c6203f78083edbed5757714c702d78 640 covid 19

Dit is ENORM!!! De plek vlak naast het bot waar ze ′′een monster halen′′ voor de Covid-19 test heet je Blood-Brain Barrier.

De Blood-Brain Barrier, of BBB, is een enkelvoudige laag rooster van cellen die samengevoegd worden door strakke kruisingen die de meeste stoffen buitenhouden en weinig stoffen in de hersenen toelaten, waardoor het je brein beschermt tegen zware metalen, bestrijdingsmiddelen en andere giftige stoffen die worden meestal buitengehouden.

Het is de manier waarop vitale voedingsstoffen, zoals zuurstof, de hersenen bereiken.

Een brein wordt als lekkend beschouwd wanneer de Blood-Brain Barrier op een of andere manier in gevaar is gekomen. Als de strakke kruisingen van cellen los of gebroken worden, wordt de BBB doordringbaarder en kunnen schadelijke stoffen lekken.

Schadelijke chemicaliën en eiwitten kunnen de hersenen beschadigen die tot ontsteking leiden; met andere woorden, een lekkend brein is een ontstoken brein. Dan kunnen bacteriën & andere gifstoffen je hersenen binnenkomen en het hersenweefsel infecteren.

Bovendien hebben de reukreceptoren een slijmmembraan dat de neuronen beschermt tegen gifstoffen die niet oplosbaar zijn in water. Het is een verdedigingssysteem dat ….

Lees verder bij de bron: Burgerfront

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2020 07 23 om 23.30.32

Verbijstering over inzet ‘politiekids’ in ‘frontlinie’ handhaving coronaregels

5g the extincion event

KPN zet volgende week het 5G-netwerk in steden aan