in

Covid19-test is eigenlijk best wel gevaarlijk

Dit is ENORM!!! De plek vlak naast het bot waar ze ′′een monster halen′′ voor de Covid-19 test heet je Blood-Brain Barrier.

De Blood-Brain Barrier, of BBB, is een enkelvoudige laag rooster van cellen die samengevoegd worden door strakke kruisingen die de meeste stoffen buitenhouden en weinig stoffen in de hersenen toelaten, waardoor het je brein beschermt tegen zware metalen, bestrijdingsmiddelen en andere giftige stoffen die worden meestal buitengehouden.

Het is de manier waarop vitale voedingsstoffen, zoals zuurstof, de hersenen bereiken.

Een brein wordt als lekkend beschouwd wanneer de Blood-Brain Barrier op een of andere manier in gevaar is gekomen. Als de strakke kruisingen van cellen los of gebroken worden, wordt de BBB doordringbaarder en kunnen schadelijke stoffen lekken.

Schadelijke chemicaliën en eiwitten kunnen de hersenen beschadigen die tot ontsteking leiden; met andere woorden, een lekkend brein is een ontstoken brein. Dan kunnen bacteriën & andere gifstoffen je hersenen binnenkomen en het hersenweefsel infecteren.

Bovendien hebben de reukreceptoren een slijmmembraan dat de neuronen beschermt tegen gifstoffen die niet oplosbaar zijn in water. Het is een verdedigingssysteem dat ….

Lees verder bij de bron: Burgerfront


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Maar het wordt nog erger als je leest dat de wattenstaaf die wordt gebruikt voor testen of je besmet bent vooraf besmet blijkt en juist CV cellen brengt op die kwetsbare plek om mensen ziek te maken …..
    Ver gezocht ??? Er zijn veel meer dingen aan de hand met CV-19 dan wij weten en CV-19 is niet iets wat natuurlijk is ontstaan maar is gemaakt …. Deze wereld is dood en dood ziek !!!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Verbijstering over inzet ‘politiekids’ in ‘frontlinie’ handhaving coronaregels

KPN zet volgende week het 5G-netwerk in steden aan