in , , , ,

D66-minister Kajsa “volk te dom voor referenda” Ollongren omarmt 16-jarige stemmers

Het gaat weer lekker met de hypocriete ministers van . Aan de ene kant gooien ze het raadgevende door de versnipperaar, want is ook wel een beetje eng. Maar aan de andere kant moeten 16-jarigen nu daadwerkelijk stemrecht krijgen.

Kajsa is het in ieder geval roerend eens het hallucinante partijstandpunt.

Vanochtend ontvouwde de Raad Openbaar Bestuur het onzalige idee om de Grondwet te wijzigen, zodat ook 16-jarigen het stemrecht verkrijgen.

D66-minister Kajsa Ollongren vindt het een “interessant idee” om burgers meer inspraak te geven. Of in dit geval: meer burgers inspraak te geven.

Hoe ontzettend hypocriet dat is, dat kan ze vermoedelijk niet beseffen. Geen wonder ook, want D66'ers hebben allemaal een blauwe plaat voor hun kop en zien alleen nog gele sterretjes.

Want hoe verhoudt het uitdelen van meer democratie aan burgers zich precies tot één van de (inmiddels gerealiseerde) speerpunten van dit , het ritueel onthoofden van het raadgevende referenda? …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Snapt u het nog? Mogelijk Russisch stemrecht in Raad van Europa

Ook al kansloos: NL-Alert verstuurt Telegraaf-tiplijn als noodnummer