in

D66 wil automobilist weer gaan beduvelen met extra trajectcontrole en hoger parkeertarief

13165757995 138f5d6f36 d66 e14205466445752

Het wekelijkse “de overheid naait de automobilist”-artikel staat op de Telegraaf. “Wethouders in de Randstad openen de aanval op de automobilist. Door meer trajectcontrole en hogere parkeertarieven wil men de luchtkwaliteit verbeteren.” Nog meer trajectcontrole, nog hogere parkeertarieven. Een ideetje van Amsterdamse milieuwethouder Abdeluheb Choho (D66) en zijn collega’s in Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Dat kan er nog wel bij, na de accijnsverhoging van 1 januari 2015. Soms lijkt het net alsof die milieuwappies denken dat automobilisten vrijwillig in hun auto stappen om voor hun plezier vijf rondjes extra over des Heeren wegen te rijden.

Lees verder via GeenStijl:

 

Uitgerekend 3 maanden voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten, komt D66 weer met de bekende populistische rotstreek, het uitknijpen van de automobilist en het bedrijfsleven in het kader van milieuverontreiniging. Inmiddels worden er op uw kosten voor tientallen miljarden euro’s aan windmolens geplaatst die nagenoeg niets zullen bijdragen aan het milieu maar wel de zakken zullen vullen van een select aantal handige oplichters en politici.

Nu komt D66 onder leiding van de Hollandse en Amsterdamse wethouder Abdeluheb Choho, weer schaamteloos met het voorstel aan staatssecretaris Mansveld die nog geel zal zijn aangelopen vanhaar rol in het Fyra drama om het aantal trajectcontroles te gaan opvoeren met uiteraard als doel zoveel mogelijk boetes te kunnen gaan uitdelen om het linkse salonsocialisme te financieren. Ook moeten parkeerplekken voor oudere auto’s duurder worden en moeten buitenlandse bussen met toeristen en duur vignet gaan aanschaffen waardoor een belangrijke bron van inkomsten, het toerisme, ook weer zal slinken.

Lees verder via D66 wil automobilist weer gaan beduvelen.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7006116941 f2a3969cf3 Eurasia1

Russisch voorstel aan EU, wat te doen?

3491018594 15fc9afa70 nederland demonstratie1

Wat is er voor nodig om u van uw luie reet af en in actie te krijgen?