in ,

Daar begint het gedonder al: Deze vakantielanden komt u straks zonder coronavaccin niet meer in

vn id vaccin betaalkaart 02

Nu massale vaccinatie tegen het coronavirus dichterbij komt wordt ook duidelijk wat dit betekent voor mensen die hier niet aan mee willen doen.

Zo liet de Australische vliegmaatschappij Qantas eerder al weten binnenkort enkel nog gevaccineerde passagiers toe te laten. Uit een rondgang van de Telegraaf blijkt dat veel landen, vooral in het verre oosten, het met dit beleid eens zijn.

Onder andere Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, China en Taiwan zijn bezig met het opzetten van eenzelfde soort toelatingsvoorwaarde.

Ook in Europa probeert men hier afspraken over te maken, al is van overeenstemming voorlopig nog geen sprake, volgens Frank Oostdam van reiskoepel ANVR:

“Ook wij horen dat een eventuele vaccinatieplicht in de voorbereiding op het zomerseizoen 2021 een actuele optie is voor regeringen. Dat zou betekenen dat reizigers moeten kunnen aantonen dat ze immuun of niet besmet zijn. De reissector is voor massale sneltesten voor en na de vliegreis. Dan kun je goed infectierisico’s uitsluiten”

Volgens Oostdam wordt er momenteel gewerkt aan een app die meteen laat zien of je gevaccineerd ….

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
armoede2 1

De oplopende armoede is door maatregelen niet goed zichtbaar

President Macron hint op einde vrije samenleving en komst harde maatregelen in 2021-2022