in , ,

Daar gaan we weer: “De Russen” hebben Merkel en 865 andere politici gehacked

1866946 / Pixabay

Is dat even balen! De privégegevens van honderden Duitse politici liggen op straat door een hack. Zo’n beetje heel het parlement (behalve de AfD) en tientallen andere politici zijn getroffen! Meldt de Volkskrant.

Telefoonnummers, adresgegevens, sollicitatiebrieven, bank- en creditcardgegevens, identiteitskaarten, persoonlijke chats, interne correspondentie van politieke partijen en noem het maar op! Allemaal op straat! Meine Güte!

En u weet, wie “hack” zegt, moet ook “ze Ruzzianz” zeggen!

Weekblad Der Spiegel meldt dat de Duitse inlichtingendienst een groep genaamd “Snake” verantwoordelijk houdt voor de hack en deze groep “zou banden hebben met de Russische inlichtingendienst”.

Nul bewijs, mooie bliksemafleider, en kennelijk niemand die vraagt hoe ze dit zo zeker weten. Zo hoeven ze zich in ieder geval niet in allerlei bochten te wringen als uitkomt dat ze geen flauw benul hebben waar de hack écht vandaan kwam, laat staan of ze kunnen bewijzen dat de hack op wat voor manier dan ook in opdracht van de Russische inlichtingendienst was.

Het zou kunnen, maar daar is tot nu toe nog geen bewijs voor aangeleverd. Ook wordt er op deze manier totaal niet meer gelet op het feit dat de digitale kanalen waar Duitse politici gebruik van maken zo makkelijk te zijn. Hoe het kan dat de politieke partij AfD niet is getroffen, roept ook een aantal vragen op. Misschien hebben ze daar hun beveiliging gewoon goed op orde, ik doe maar een gok.

Er bestaat in ieder geval een flinke kans dat de gelekte informatie tot wat schandaaltjes gaat leiden of zelfs rare figuren aantrekt die het oneens zijn met een bepaalde politicus!

Nu is het zo dat de hack vorige maand al heeft plaatsgevonden, maja u weet Advent en Glühwein und so weiter, dus werd het deze week pas opgemerkt. En zo is keurig de weg vrij gemaakt om straks, notabene met assistentie van Amerikaanse Merkelgluurders van de NSA, de schuld te kunnen geven en om nieuwe sancties op te leggen.

Lees ook eens verder bij de bron: Tref.eu Webcafé


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politie zijn helden, totdat ze een Turkse vlag of groep “jeugd” zien, dan druipen ze angstig af

Wat heeft 20 jaar euro ons opgeleverd?