in ,

Dag complottheorie, hallo werkelijkheid

Inmiddels kunnen we er niet meer omheen. Alle wakkere websites, zowel van christenen als (sommige) seculieren, zien de tekenen aan de wand.

De invoering van massale, verplichte vaccinaties met daarin “tattoo markers” ofwel nanochips die aangeven of iemand is ingeënt (en wat dies meer zij), is ophanden. Oprichter van Microsoft en multimiljardair , had bijna niet duidelijker kunnen zijn.

Dat dit niet een uit de context getrokken uitspraak is van Bill Gates, wordt met de dag evidenter.

In dit interview is hij bloedserieus over zijn plannen. Ook dit artikel uit 2018 geeft inzicht in hoe grotesk Gates denkt. Camerabeveiliging vanuit de ruimte, om de hele wereld in de gaten te kunnen houden. Hij denkt mondiaal. Dit is Openbaring 13-stuff.

Reizen
In dit uittreksel van het wel erg lange interview wordt duidelijk dat Gates met deze “tattoo markers” wil aangeven wie gevaccineerd of immuun is, zodat er geen restricties komen op reizen. De implicatie is dan natuurlijk dat de mensen die níet zo’n tattoo marker (lees: nanochip) hebben, die vrijheid niet hebben.

Het is bizar hoe Gates na een decennium van relatief in de schaduw te hebben geopereerd, opeens elke dag in de headlines komt. Vanochtend dit bericht, over het bouwen van fabrieken voor 7 . Is er meer aan de hand?

Cash
In gaat cash geld vermoedelijk verboden worden als een direct gevolg van het . In dit artikel wordt gemeld dat men het liefst heeft dat er niets meer aangeraakt wordt, zelfs niet de knopjes van het pinapparaat. En raad eens wat dan opeens een goede oplossing kan zijn. Juist. De RFID-chip, omdat die in tegenstelling tot de nanochip van Bill Gates’ vaccinatieprogramma wél op een handige locatie terecht komt, zodat hij goed te gebruiken is.

Met je bovenarm naar het pinapparaat bewegen is nu eenmaal niet zo handig. Je rechterhand is dan logischer. Als Openbaring 13 dus over een chip spreekt, is een combinatie van deze twee ideeën voor de hand liggend. Een injectie in je bovenarm en het bewijs ervan in je rechterhand. Dat is natuurlijk een hypoth………

Lees verder bij de bron: Unravelations


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wegens 5G aanleg? ‘Vermoeden brandstichting bij zendmast Brabant, eigenaar doet aangifte’

Bij einde corona-maatregelen op 1 juni worden 10.000 Nederlanders tegelijkertijd doodziek