in

Damage control: De strontkar wordt uitgereden over Ewald Engelen

5111267506 56f6a19500 elite1

Het houdt maar niet op met de strontkar die kennelijk over Ewald Engelen dient te worden uitgereden. Vorige week bleek het ineens ‘nieuws‘ te zijn dat de lijst namen die de hoogleraar in zijn boek De Schaduwelite had opgenomen slechts een gimmick was.

En grappig genoeg is het niet eens die zogenaamde schaduwelite zelf die die strontkar trekt, maar juist clubs die tot voor kort gretig gebruik maakten van de diensten van Engelen. Zoals De Volkskrant, nooit te beroerd om een sappig kwootje van Engelen op te tekenen, maar suggereerde vorige week een link met Diederik Stapel.

En vandaag ook nog doodleuk een ‘profiel‘ publiceerde met de kop: ‘Hoogleraar of charlatan?‘. Of neem het hoofdredactioneel commentaar van het zichzelf o zo deftig vindende NRC Handelsblad, waarin stond dat Engelen zichzelf ‘onsterfelijk blameerde’. Diezelfde hoofdredactie vond het kennelijk geen probleem dat de krant eerder twee pagina’s besteedde aan de voorpublicatie van nota bene De Schaduwelite.

Lees verder via Das Kapital

 

Foto via Larry Johnson cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
B37Q9UCCYAAHVXh1

Ongeluk in Oekraïense kerncentrale, de grootste centrale van Europa

2438119267 3db920cbba goldbar1

Centrale banken onderdrukken goudprijs om valuta te manipuleren