in

Dank aan Mona Keijzer: Rutte sluit niet uit dat Nederland overgaat op G2-systeem (harde vaccinatiedrang)

Mona Keijzer (CDA) rept in haar afscheidsbrief over het G2-systeem, waarbij je zelfs na een negatieve test geen toegang krijgt tot bepaalde plekken.

“Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (dat na 6 maanden verloopt), het zogenaamde G2-systeem, is onnodig en niet proportioneel,” schrijft ze.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vroeg premier Rutte of er in het kabinet is gesproken over dit systeem, of het wellicht ooit wordt ingevoerd en of hij kan uitsluiten dat het wordt ingevoerd.

“En als hij het niet kan uitsluiten, is er dan niet sprake van harde vaccinatiedrang?” vroeg Van Houwelingen.

Rutte wees erop dat ‘er geen voornemens zijn’ om G2 in te voeren.

“Je ziet in Duitsland op een aantal plekken dat het gebeurt. Het is twee weken geleden hier al even aan de orde geweest in het debat dat Hugo de Jonge voerde. Ik was er zelf ook bij, maar in een deel dat hij deed. Mijn indruk is niet dat daar iedereen voor staat te trappelen,” zei de premier.

Van Houwelingen vroeg nogmaals of Rutte het kan uitsluiten, gezien de harde vaccinatiedrang die een dergelijk systeem met zich ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
man holding burning newspaper

Nieuwe documentaire onthult hoe corrupt en destructief groene energie is: “Dit is een kapot systeem”

WERELDbank(!) over grootste scam aller tijden: “rendement op investering (vaccin-aankopen) verhogen het nettorendement tot 44 KEER de kosten”