in ,

Dankzij Monsanto’s Roundup in 2025 de helft van de baby’s autistisch

En dat zou het gevolg zijn van GMO-gewassen die aangepast zijn aan een onkruidverdelger.

Die gedurfde uitspraak deed de Amerikaanse toxicoloog Dr. Stephanie Seneff, senior research scientist aan het bekende Massachusetts Institute of Technology (MIT), in de week voor Kerst tijdens een conferentie. Seneff is de auteur van 170 als deugdelijk erkende wetenschappelijke artikelen, schrijft Alliance for Natural Health.
Haar wetenschappelijke credits maken dat we op zijn minst naar haar zouden moeten luisteren, lijkt het blad te willen zeggen.

Seneff hield eerder dit jaar reeds een twee uur durende lezing over haar bevindingen:

https://www.youtube.com/watch?v=a52vAx9HaCI

Glyfosaat

Volgens Seneff lijkt autisme op de toxicologische bijwerkingen van glyfosaat, de onkruidverdelger waarvoor een aantal grote graanwassen ongevoelig is gemaakt. Dankzij zogenaamde Round Up Ready (RUR) gewassen kan er tegen lage kosten een hoge opbrengst per hectare worden gerealiseerd. RUR-gewassen zijn genetisch aangepast om niet te lijden onder de onkruidverdelger zodat die ongehinderd gebruikt kan worden; dergelijke aan onkruidverdelging aangepaste gewassen worden met name gebruikt voor de teelt van veevoer (mais en soja) maar komen net zo goed direct voor in menselijke voedingsmiddelen (soja).

Lees verder via Foodlog.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Macht naar de verzekeraars gebracht: Premie omhoog en zorgtoeslag voor bijna iedereen minder!!

Teeven liet paspoortfraude Oost-Europeanen toe