in ,

Dat belooft wat: ‘Tieners’ (10+) terroriseren winkelcentrum Roermond, krijgen ‘vermanend gesprek’

yellow and black smiley wall art

Ja okee, het winkelcentrum staat in Roermond en als je in Roermond gaat winkelen vraag je er ook wel een beetje om. Maar toch.

Als tenminste twintig ‘kinderen’, die onderdeel zijn van een nog veel grotere ‘groep’ ‘tieners’, tussen de slechts 10(!) en 14(!) jaar oud dreigen een winkelcentrum te ‘bestormen’ en tegelijkertijd aan de andere kant van de stad ook huishouden dan weet je: er is iets heel erg mis.

De meeste mensen weten niet meer exact wat ze deden toen ze tien jaar oud waren, maar het was in elk geval niet het bestormen van een winkelcentrum en het belagen van onschuldige voorbijgangers. De meeste mensen zijn wél gewoon opgevoed.

Maar, dit is Nederland. Daar worden ‘namen genoteerd’ en volgt een ‘vermanend gesprek’. Ook worden ‘de ouders gewaarschuwd’ en wordt er gelijk al bijgezegd dat als de tienerterreur aanhoudt de politie er ook weer niet zo heel veel aan kan doen.

Hooguit …..

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
work 1552469551

Dat wordt verhuizen: Spanje gaat op grote schaal vierdaagse werkweek testen

5485051299 2c6dccbe42 politiebureau1

Amnesty wil onderzoek naar politiegeweld op Malieveld