in ,

Dat is snel: Koning heeft ontslag verleend aan Harbers en bedankt voor de vele en gewichtige bewezen diensten

geralt / Pixabay

De staatssecretaris van en Veiligheid, M.G.J. Harbers, heeft dinsdag 21 mei 2019 Zijne Majesteit de Koning verzocht hem ontslag te verlenen als staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.

De Koning heeft dit ontslag, op voordracht van de minister-president, op de meest eervolle wijze verleend, onder dankbetuiging voor de vele en gewichtige diensten door de staatssecretaris aan hem en het Koninkrijk bewezen.

Zolang niet in de benoeming van een nieuwe staatssecretaris van Justitie en Veiligheid is voorzien, zal de minister van Justitie en Veiligheid, mr. dr. F.B.J. , de taken van de staatssecretaris overnemen.

Lees verder bij de bron: Rijksoverheid.nl

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/migratiepact-is-getekend-en-harbers-treed-waarschijnlijk-af-doofpotten-moord-en-verkrachting-cijfers-door-asielzoekers/


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lulkoek
1 jaar geleden

Met dit soort lulkoek kon je vroeger de burgers nog wel afschepen. Maar in deze tijd gaat dat echt niet meer. Stop met deze poppenkast. Halbers wordt gewoon als pion geofferd en burgers met een kluitje in het riet gestuurd. De vraag is nog steeds: wie zat er achter het weghouden van de criminele activiteiten van migranten. En dit keer de waarheid graag want de burgers betalen de regering !!!

De fysieke kilogram is officieel dood verklaard

‘Balie-terreurSyriër’ was jihadist en informant van de AIVD