in ,

DDe AfD heeft meer afgevaardigden met een migratieachtergrond dan de CDU

De door de Duitse media als “buitenlander-vijandig” gestigmatiseerde AfD heeft meer afgevaardigden met een migratieachtergrond dan de o zo bonte CDU. Deze omstandigheid is nu zelfs de Britten opgevallen.

In de nieuwe parlementsfractie van de AfD zitten volgens een melding van Reuters-UK meer afgevaardigden met een migratieachtergrond dan in de zogenaamd zo open en bonte -gelederen.

7,5% van de 93 AfD-afgevaardigden in het Duitse parlement bezit een migratieachtergrond. Bij de CDU zou dit volgens Reuters inmiddels slechts 2,5% zijn. Dit bleek uit een peiling van de mediadienst “Integration”, dat data over en asiel verwerkt.

Ironisch genoeg zou juist de “anti-”-partij AfD met haar intocht in het parlement als de op twee na grootste partij het percentage van de afgevaardigden met een migratieachtergrond hebben verhoogd, aldus Jannis Panagiotidis van de Universiteit Osnabrück.

Lees ook eens verder bij de Bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doos van Pandora: Het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum is slechts het topje van de ijsberg

Dodelijkste schietpartij in VS ooit eist meer dan 50 mensenlevens