De aarde in een magnetron? We krijgen maar liefst 20.000 satellieten naast ontelbare zenders op aarde voor 5G netwerk

PIRO4D / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. NL=EU=NWO=Bilderberg=NEVER !!!!! schreef:

  Het is schandalig dat volledig voorbij gegaan wordt aan de schadelijke effecten van zeer hoog frequente electromagnetische straling waarvan uitgebreid is aangetoond dat het schadelijk is voor de menselijke gezondheid en verantwoordelijk is voor tal van problemen waaronder hersentumoren.

  Het is een tendens (zoals chemtrails, glyphosaat, genetische gemanipuleerd voedsel,vaccins,TTIP, 5G, smartmeters) dat grote bedrijven steeds vaker onbeperkt hun gang kunnen gaan en dat mensen geen mogelijkheid hebben zich afdoende te beschermen tegen deze experimenten van met miljoenen lobbyende bedrijven. Met name de EU (banken en multinationals) kan daar zeker niet in worden vertrouwd.

  Het zijn de bedrijven die de technische ontwikkelingen deden maar hoe kunnen overheden deze technieken toelaten zonder zelf de schadelijke effecten te hebben onderzocht?
  Wie heeft die onafhankelijke onderzoeken gedaan en wie heeft die onderzoeken beoordeeld?

  Overheden hebben de primaire de taak heeft de belangen van burgers te behartigen en zij worden door de burgers daarvoor betaald. Desalniettemin zien we dat locale overheid en EU steeds verder van de burgers is komen te staan …. Dit gaat helemaal de verkeerde kant uit en omdat overheden niet willen luisteren moeten burgers moeten nu echt uit hun stoel komen wil de schade niet nog groter worden.

  Het is daarom geen wonder dat steeds meer mensen abslouut geen vertrouwen hebben in de EU.
  En met dag wordt de weerstand tegen deze gluiperige organisatie groter en groter.

Heb jij er iets over te zeggen?