in

De aarde ligt onder vuur van meteorieten

We zijn net iets over de helft van het jaar en het aantal vuurbollen (meteorieten) in de lucht lijkt wederom af te stevenen op een absoluut record.

Werd vorig jaar al het jaar van de meteoor genoemd vanwege het recordaantal waarnemingen, zitten we nu met nog 5 maanden te gaan al bijna op het aantal van vorig jaar.

De toename van door mensen opgemerkte vuurbollen in de lucht (meteorieten) neemt nu op spectaculaire wijze toe.

Het lijkt erop dat ook dit jaar weer alle records op dit gebied zullen worden gebroken.

Ze worden niet alleen talrijker, maar ook groter. Zo kun je in de volgende zien hoe een meteoriet de nachthemel oplicht waardoor het bijna dag lijkt.

Degene die deze video heeft gemaakt houdt al langere tijd bij hoeveel en wat voor meteorieten onze atmosfeer binnendringen. Hij zegt dat de toename de afgelopen week fenomenaal is geweest en dat hij nog nooit dergelijke grote meteorieten heeft meegemaakt die de nacht in dag veranderen.

De meeste van dit soort meteorieten branden op in de atmosfeer, maar soms exploderen ze in de lucht zoals we vorig jaar hebben gezien in Chelnyabinsk en daarnaast vallen er steeds meer brokstukken op aarde.

Zoals je op het volgende plaatje kunt zien, is er sinds de eeuwwisseling een sterke toename waar te nemen van asteroïden die zich in de buurt van de aarde bevinden. Lees verder via Niburu.

Photo by Navicore


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zoals altijd het geval is ?! : ‘Met verboden antibioticum besmet vlees niet gevaarlijk’

Waar blijven Amerika’s bewijzen?