De achteruitgang en de val van de Europese Unie

2 reacties

 1. EU=NWO=Bilderberg=NEVER !!!!! schreef:

  Ik mis dat de figuren die in WWII al plannen hadden voor hoe het rijk van Hitler zou moeten worden ingericht. Deze plannen van topmensen bij IG Farben, Bayer, Basf, KruppThyssen zijn volledig identiek gebruikt na de oorlog als basis voor het opzetten van de EU.
  Een zekere n**i spion bernard (bewust kleine letter) heeft zich actief ingezet bij het opzetten van de Bilderberggroep. Deze groep bestaande uit vertegenwoordigers van elite en politiek speelt tot op de dag van vandaag een zeer belangrijke rol.

  Ik mis het feit dat de EU zeer bewust via salamitactiek (dus beetje voor beetje) steeds meer bevoegdheden naar zich toe haalt zodat de EU zonder enige stemming of inspraak een politieke unie wordt. Ik vind dat een bijzonder gevaarlijke stap omdat een en ander steeds moeilijker is terug te draaien. Burgers moeten echt NU EN MET ALLE MIDDELEN in actie komen om dit proces te stoppen.

  Ik mis het feit van ongebreidelde immigratie die de landen financieel zal slopen en die zal leiden tot lage lonen en schulden. Zelfs de rijke landen zullen steeds meer geld moeten lenen bij de centrale bank en bedrijven hebben de voordelen van lage lonen. De burgers zijn hier weer het slachtoffer en verliezen bij het onvermijdelijk failliessement van de ECB hun huizen en land en zij kunnen niets doen. Banken die geld creeren via fractionele reserve leggen beslag op woningen …… Terwijl de banken het geld niet hebben. Levensgevaarlijk !!!! Daarom kan niet langer gewacht worden met acties.

  De amcht van banken is veel te groto geworden. De banken zijn criminele instituten geworden (Rothschild is berucht !!!!) en dit MOET EINDIGEN.

  Ik mis dat figuren als Merkel, Macron openlijk alles doen om de souvereine staten op te heffen.
  Rutte houdt zich stil …. maar het is overduidelijk waar hij staat.
  Het gevolg van een en ander zal zijn dat de EU een grote communistische staat zal worden met rijke banken en rijke mulitnationals waar alle middelen worden aangewend voor wie maar geld nodig heeft en waar de burgers voor alle kosten op mogen draaien zonder enige zeggenschap. Totdat de zaak klapt en dan zijn het de burgers die zich nooit meer vrij kunnen vechten.

  Merkel CS en alle topmensen verantwoordelijk voor deze EU moeten worden opgepakt en berecht via een oorlogstribunaal wegens landsverraad.

 2. Eva schreef:

  Volledig mee eens

Discuseer je mee?