in , , , ,

De afschaffing van Nederland zoals ze is – het Europese plan

WikiImages / Pixabay

Als u wilt weten waarom de ‘macht achter de schermen’ mordicus tegen volksraadplegingen is, moet u even verder lezen.

Stel nu eens, dat we een gaan houden met de volgende vraagstelling:

Wilt u dat deel gaat uitmaken van een grootstedelijk verband met 30 miljoen inwoners? Met als consequentie dat er nog veel meer immigranten nodig zijn en alle moet worden geïmporteerd?

JA / NEE

U weet het antwoord al. Mensen houden “de vooruitgang” per definitie tegen als ze alle beschikbare informatie hebben.

De heersende macht regelt het daarom maar liever in het geniep, om op een volkomen onverwacht moment de bevolking voor het blok te zetten, onder het mom van dat we niet meer terug kunnen en al zoveel verplichtingen zijn aangegaan. Een beetje het EU idee. We worden er eerst ongevraagd in gerommeld, nu kunnen we er alleen nog uit als we honderden miljarden schadeloosstelling gaan betalen en wie wil dat nu….

Maar het lijkt er echt op dat Nederland kabouterland wordt omgebouwd tot een heuse Hong Kong-achtige stadstaat, bijna volledig volgestort met beton en stenen en gigantische snelwegen, spoorlijn netwerken en vliegvelden. Een stuk van België wordt er op aangesloten en een groot deel van het Duitse Ruhr- en Eiffelgebied.

Met afstand wordt dit hoekje van Europa het meest vervuilde afvalputje van de wereld. Bestudeer onderstaand kaartje maar eens en probeert u zich een beeld te vormen van de website die door VNO/NCW (de werkgevers) in de lucht wordt gehouden.

Nederschijf

Russen noemen het Euraziatische aanhangseltje niet Europa, maar een schiereiland. Dat wordt op het meest zompige stukje compleet volgebouwd.

“Wij, Nederlanders” willen de EU Gateway worden, de logistieke draaischijf van Europa. Er wordt voor ons gedacht. Het argument werkgelegenheid en het tekort aan werkvolk wordt gebruikt om immigranten en masse binnen te halen.

Waar geen beton ligt, komen zonneparken en bossen worden gesloopt ten behoeve van de heide ….

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=NWO=1984=NEVER !!!
1 jaar geleden

Als er een ding duidelijk is dan is het dat de burgers veel meer moeten weten over wat er in de wereld aan de gang is en wat de EU werkelijk inhoudt. Mensen voelen aan dat dingen niet kloppen en dat zij niet eerlijk worden geinformeerd over wat gaande is. Als ze zouden weten wat er werkelijk speelde dan zouden zij terecht zeer bezorgd zijn. Praten en schrijven helpt niet en de enige manier is dat de burgers weten wat er aan de hand is en vervolgens dat zij zich organiseren. De situatie is veel erger dan veel mensen denken en we zitten in WWIII zonder dat de mensen het beseffen. Een heel andere oorlog dan wat mensen kennen uit het verleden maar veel en veel gevaarlijker.

Wordt wakker. Lees op alternatieve sites en kom in actie.

Prijs van boodschappenkar A-merken in 1 jaar tijd met 40% gestegen

Heldhaftige minister Bruins probeert het weer eens, dreigt farmaceuten over transparantie medicijnenprijzen