De afschaffing van Nederland zoals ze is – het Europese plan

WikiImages / Pixabay

Als u wilt weten waarom de ‘macht achter de schermen' mordicus tegen volksraadplegingen is, moet u even verder lezen.

Stel nu eens, dat we een gaan houden met de volgende vraagstelling:

Wilt u dat deel gaat uitmaken van een grootstedelijk verband met 30 miljoen inwoners? Met als consequentie dat er nog veel meer nodig zijn en alle voedsel moet worden geïmporteerd?

JA / NEE

U weet het antwoord al. Mensen houden “de vooruitgang” per definitie tegen als ze alle beschikbare informatie hebben.

De heersende macht regelt het daarom maar liever in het geniep, om op een volkomen onverwacht moment de bevolking voor het blok te zetten, onder het mom van dat we niet meer terug kunnen en al zoveel verplichtingen zijn aangegaan. Een beetje het idee. We worden er eerst ongevraagd in gerommeld, nu kunnen we er alleen nog uit als we honderden miljarden schadeloosstelling gaan betalen en wie wil dat nu….

Maar het lijkt er echt op dat Nederland kabouterland wordt omgebouwd tot een heuse Hong Kong-achtige stadstaat, bijna volledig volgestort met beton en stenen en gigantische snelwegen, spoorlijn netwerken en vliegvelden. Een stuk van wordt er op aangesloten en een groot deel van het Duitse Ruhr- en Eiffelgebied.

Met afstand wordt dit hoekje van Europa het meest vervuilde afvalputje van de wereld. Bestudeer onderstaand kaartje maar eens en probeert u zich een beeld te vormen van de website die door VNO/NCW (de werkgevers) in de lucht wordt gehouden.

Nederschijf

Russen noemen het Euraziatische aanhangseltje niet Europa, maar een schiereiland. Dat wordt op het meest zompige stukje compleet volgebouwd.

“Wij, Nederlanders” willen de EU Gateway worden, de logistieke draaischijf van Europa. Er wordt voor ons gedacht. Het argument werkgelegenheid en het tekort aan werkvolk wordt gebruikt om immigranten en masse binnen te halen.

Waar geen beton ligt, komen zonneparken en bossen worden gesloopt ten behoeve van de heide ….

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Prijs van boodschappenkar A-merken in 1 jaar tijd met 40% gestegen

Heldhaftige minister Bruins probeert het weer eens, dreigt farmaceuten over transparantie medicijnenprijzen