in , , ,

De altijd nette en met feiten onderbouwende dr. Jan van de Beek wegens anti-immigratie uitlatingen geschorst op Twitter

Prettysleepy2 / Pixabay

Jan van de Beek is wiskundige en antropoloog en doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Jan van de Beek zegt dingen als ‘Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden’ (AD).

Ook zegt Jan van de Beek “Als het zo doorgaat met de bevolkingsgroei, telt Nederland in 2100 mogelijk 24 miljoen mensen, de helft allochtoon. Het is dus de hoogste tijd voor bevolkingspolitiek.” (Elsevier).

En Jan van de Beek lult types als Boekestijn in de hoek die beweren dat “migratie de vergrijzing gaat oplossen” (Volkskrant).

Voor Deugend Nederland is Jan van de Beek een ontzettende pijn in de policorbips. Want hij marcheert niet mee in de jij bent welkom-polonaise, richting afgrond. En daarom moet Van de Beek monddood.

Hij toont namelijk degelijke cijfers, vaak afkomstig van betrouwbare en/of officiële cijfers en projecties. Deze koppelt hij aan bepaalde trends en brengt voldoende nuances aan in zijn publicaties.

Hierdoor komt hij vaak met conservatieve, realistische en extreme schattingen, die alle drie op z’n zachtst gezegd nogal een somber beeld creëren voor Nederland:

“Asielzoekers zitten zo ontzettend vaak een leven lang in de bijstand en betalen zo weinig belasting, die kosten over hun leven gemiddeld drie ton. Dus als je 100.000 asielzoekers binnenlaat, zoals onder Rutte II is gebeurd, dan kom je voor de eerste twee generaties uit op zo’n 70 miljard euro aan kosten: voor opvang, huisvesting, bijstand, ziektekosten, toeslagen, AOW. Voor die mensen betaalt de staat immers tot aan hun dood. En dan houd ik al rekening met remigratie in mijn demografische deel, gebaseerd op cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.” ~ dr. Jan van de Beek, 27-04-2017 in het AD

Lees verder bij de bron: GeenStijl en Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politieke correctheid zorgt voor censureren Doornroosje om ’seks’

Samenzwering of alleen maar theorie? Zijn de problemen die we te horen krijgen, echte problemen of….