in ,

De Amish-gemeenschap bewijst wereldwijde Covid-19-hoax

De Amish zijn niet bang voor COVID omdat ze geen tv kijken.

Je kent de Amish toch? Aardige mensen, gebruik geen auto's, vaccineren hun kinderen nooit. Als je de reguliere media mag geloven, zouden ze nu allemaal dood moeten zijn.

Dood aan de mazelen, covid, de griep, noem maar op. Waarom? Omdat ze niet zo goed zijn in het nemen van vaccins, medicijnen, ziektekostenverzekeringen, en het kan ze niks schelen over het dragen van maskers, fysieke afstand nemen en de rest van de onzin.

Wat ze doen is veel buitenshuis werken met hun handen in plaats van Netflix te binge-kijken, gezond zelfgekweekt voedsel eten in plaats van GGO's en junkfood, hun kinderen ouderwets opvoeden, niet roken, niet drinken, nooit hard nemen drugs. Weet je, ze zijn zo saai als de hel.

En wat weet je:

De Amish-gemeenschap heeft mogelijk COVID ‘kudde-immuniteit' bereikt, zegt gezondheidsfunctionaris

Om je de waarheid te zeggen, ik geloof de reguliere media niet, ook al beweren ze dat de lucht blauw is. Maar deze bekentenis dat de Amish kudde-immuniteit bereikte, zelfs als covid een 100 procent verzinsel is, is behoorlijk interessant. Waarom?

Het Amish-verhaal bewijst dat de ziekte niet bestaat en dat gemeenschapsbijeenkomsten en het gooien van maskers in de prullenbak 100% veilig zijn. Ze zijn niet gedecimeerd door Covid, weet je nog?

In feite gaven ze de regering de middelvinger bij lockdowns, beperkingen, het dragen van een masker, enz. En ze hebben het niet slechter gedaan in termen van sterfgevallen dan de rest van ons, minus de en en de economische ineenstorting.

Voor een stel pacifisten zijn ze ijzersterk.

Dit bewijst ook dat vaccinaties geen immuniteit bieden. 

LEES   het Covid-vaccin / recent negatief testpaspoort van New York heeft geen zin

Dat is de grote leugen. 

Je lichaam produceert immuniteit tegen blootstelling aan en het verslaan van een ziekte als je een gezonde levensstijl leidt, in tegenstelling tot ademen door een luier voor het gezicht en binnenshuis blijven als een hamster in een kooi, waarbij je je handen maniakaal wast met alcohol.

U kunt geen immuniteit hebben tenzij u wordt blootgesteld aan de echte ziekteverwekker. Vraag de duizenden gevaccineerde kinderen die elk jaar de mazelen krijgen, of ze immuun waren vanwege hun injectie.

Natuurlijke immuniteit is altijd beter dan immuniteit tegen een vaccin. Dat komt omdat een vaccin niets anders is dan een primer. Het is niet de echte ziekte. Het is dood biologisch materiaal gebonden met gifstoffen.

Een vaccin kan alleen proberen een immuunreactie te veroorzaken van het type dat bij blootstelling de echte ziekte zal bestrijden. Het probleem is dat het vaccin het immuunsysteem traint om te denken dat de infectie gemakkelijk te verslaan is. Wanneer u wordt blootgesteld aan de feitelijke ziekteverwekker, reageert uw immuunsysteem bijna altijd overdreven. Bovendien kan het vaccin een reactie veroorzaken om een ​​andere variant te bestrijden, waardoor het niet effectief zal zijn.

Het griepvaccin is 100% waardeloos. Dat geldt ook voor de meeste andere vaccins.

De WHO heeft de definitie van bedrijfsimmuniteit gewijzigd om de verplichte vaccinaties te dekken. De oorspronkelijke definitie van kudde-immuniteit had niets met vaccinatie te maken.

Als genoeg mensen een ziekte hebben gehad, kan de algemene bevolking deze niet meer overdragen omdat een meerderheid van nature immuun wordt.

De WHO heeft vorig jaar de ‘officiële' definitie gewijzigd.

www.google.com/search?q=de+WIE+veranderde+de+definitie+van+herd+immuniteit

Er is GEEN reden om te vaccineren voor een vermeende ziekte met een overlevingspercentage van 99,7%. De van het vaccin zullen veel meer nadelige gezondheidsgebeurtenissen veroorzaken dan de veronderstelde ziekte die het moet voorkomen.

De enige vaccinatie die iets waard is, is er een voor een ziekte met een hoog sterftecijfer waaraan u een zeer goede kans had om te worden blootgesteld. Uw risico om te worden blootgesteld aan vermeend SARS-CoV-2-virus is bijna nul, met een ongelooflijk laag sterftecijfer.

In het VK maakten ze bekend dat 48 mensen zijn overleden door Covid. Op de nieuwsuitzendpagina stond een disclaimer. “Sterfgevallen gerapporteerd als Covid binnen 28 dagen na een positieve test.”

Dat betekent dat elke andere doodsoorzaak dan Covid, nog steeds als een Covid-overlijden wordt geregistreerd als de persoon binnen 28 dagen na een positieve test overlijdt.

Een volledig asymptomatisch persoon, die van een trap valt en sterft, wordt als een Covid-sterfgeval geteld.

De mensheid overleefde duizenden jaren zonder , en net na het geven van experimentele vaccins aan miljoenen soldaten en burgerbevolking over de hele wereld tijdens WOI, brak ‘toevallig' de grootste pandemie in de uit waarbij miljoenen over de hele wereld omkwamen; voordat je het vraagt, was het de Spaanse griep van 1918. Ga het opzoeken.

De Black Nobility profiteerde niet alleen van WOI, zoals van alle oorlogen, ze verdienden miljoenen door de verkoop van vaccins aan de verschillende betrokken regeringen. Zij zijn het die zichzelf zo noemden, niet vanwege de kleur van hun huid, maar naar hun hart.

Het is niet moeilijk om erachter te komen wie ze zijn. Zij zijn degenen die het meest worden gekenmerkt door de media die ze bezitten en controleren.

Lees verder bij de bron: Investment Watch via Dissident


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lang leve de windmolen-subsidie: Flink meer winst Eneco met dank aan belastingbetaler

black hoodie

Tjeenk Willink nieuwe informateur: ‘Het is armoede als je alleen bij een 79-jarige kan uitkomen’