in

De Antifa neemt enge vormen aan: ‘Kill a White on sight. Their silence is violence!’

Photo by DarijZ

Natuurlijk: Elk weldenkend mens is tegen racisme, homofobie en onderdrukking van vrouwen.

Daarvoor strijden is alleen maar goed. Maar je moet natuurlijk niet doorslaan in je blinde haat tegenover alles en iedereen in de wereld.

Een gruwelijk racistisch en haatdragend affiche van de terreurbeweging Antifa in Schotland draagt in ieder geval niet bij aan het ‘antifascistische gedachtegoed’…

De extremistische Antifa-beweging is levendiger dan ooit. En ronduit gevaarlijk. Dat wisten we natuurlijk al, en De Telegraaf schreef daar onlangs ook een heel verfijnd stukje over.

Opvallend is dat de Antifa -ofwel de zogenaamde ‘antifascisten’- vooral bestaat uit een overwegende club witte blanke boze krakers (ja, ze bestaan nog!) en beroepsdemonstranten.

Overal duikt de Antifa opeens op. Of het nu in Amerika is om te plunderen, of in Rotterdam om te proberen het gezag van burgemeester Ahmed Aboutaleb te ondermijnen (niet gelukt overigens), de Antifa leeft weer. En hopelijk houdt onze Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding deze …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Photo by DarijZ


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is Corona-angstzaaierij een psychologische operatie?

De naderende instorting van de banken