in , , , ,

De beste wensen voor 2017 mensen: Wereldwijd gezochte IS-generaal zou met 400 strijders naar Europa zijn gekomen

Een van de belangrijkste generaals van “Islamitische Staat”, de wereldwijd gezochte terrorist Muhaxheri, zou met zo’n 400 naaste volgelingen naar Europa zijn gekomen. Italiaanse veiligheidsdiensten waarschuwen dat ze zich als ‘vluchteling’ uitgeven.

De wereldwijd gezochte terrorist Muhaxheri zou met 400 aanhangers vanuit Syrië naar Europa zijn gekomen, schrijft “Dailymail“. Hij is een van de hoogste generaals van het leger van “Islamitische Staat”. De ex-NAVO soldaat Lavdrim Muhaxheri, ook bekend als Abu Abdullah al Kosova, komt oorspronkelijk uit Kosovo en zou nu met zijn mensen uit het gebied zijn gevlucht, waaruit IS is verdreven.

 

Deze melding werd gebracht door de Italiaanse veiligheidsdiensten die vermoeden dat ze zich op hun weg naar Europa hebben voorgedaan als vluchtelingen.

“Een aanzienlijk aantal van jihadisten komt terug naar Europa en de Balkan om het continent in het hart te treffen. Velen van hen zijn al  door de veiligheidsdiensten geïdentificeerd, maar ook zeer velen komen volstrekt anoniem de grens over, zonder te worden herkend”, zo citeert de Italiaanse krant “L` Espresso“ uit nog niet verder geopenbaarde bronnen.

Doel: Macht en installering van een islamitische Staat.

Muhaxheri is een van de bekendste en openlijke leiders van IS, die o.a. bekend werd door zijn rekruteringen van buitenlandse soldaten voor “Islamitische Staat”. Zo riep hij in diverse propagandavideo’s  Albanezen op, om zich aan te sluiten bij de jihad.

Er bestaan foto’s en video’s van hem, hoe hij een gevangene onthoofdt en een ander met een raketwerper opblaast. Hij zou in 2012 naar Syrië zijn gegaan, in 2014 verklaarde de hem tot wereldwijd gezochte terrorist.

Sinds zijn terugkeer zou hij samen met een andere IS- terrorist,  genaamd Ridvan Haqifi, verantwoordelijk zijn voor de planning van aanslagen op internationale overheids- en kerkelijke instellingen, evenals het plannen van een aanslag tijdens een voetbalwedstrijd in Albanië, op het nationaal Israëlisch voetbalelftal.

Muhaxheri op opsporingslijst van

Interpol zoekt Muhaxheri onder andere voor het organiseren en deelnemen aan een terroristische groep, en het aanstichten van nationale, racistische, religieuze of etnische haat, tweedracht en intolerantie. Foto’s van de IS- generaal: Interpol

*Met gratis vuurwerk, kanonslagen en gillende keuken meiden, ja, daar weet de met haar open grenzen ook in het nieuwe jaar 2017 haar burgers andermaal mee te verassen.

(Mit Küsschen von Angela)

 

Leestip:

…Boven Bologna vliegt een drone om de boel in de gaten te houden, in Turijn wordt een nieuwjaarsconcert omringd door ondoordringbare hekken. Ook in Palermo op Sicilie zijn strenge maatregelen van kracht. Minister Minniti is er zelf wel gerust op. We kunnen de veiligheid waarborgen, zegt hij. Volgens hem heeft het uitschakelen van Amri aangetoond dat het Italiaanse veiligheidssysteem goed functioneert.

Ook in andere Europese steden als Berlijn, Parijs en Londen zetten de diensten zich schrap voor Oud en Nieuw. In Keulen wordt met man en macht geprobeerd een herhaling van de aanrandingen, die vorig jaar plaatshadden tijdens de jaarwisseling, te voorkomen…

Lees meer bij Elsevier

Lees verder via de Bron: Nachthemel.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
peter
4 jaren geleden

Heel veel respect voor onze persoonlijke held Geert en Trump van US en nog enkele
anderen, die zo hun best doen om ons en hun land te willen redden van deze van hun ”paradijs” dromende en moordende gehersenspoelde gekken, maar, helaas, ik denk dat ”wij” de strijd al hebben verloren, jammer, linkse Europese en US ”leiders hebben onze vrijheid weggegeven en onze grond verkocht

DEMIURG
4 jaren geleden

Omdat de uit de hand gelopen [kunstmatige] crisis veel langer duurt -wordt de angst in stand gehouden ‘door middel van aanslagen. Burgers worden dan buigzaam

peter
Antwoord aan  DEMIURG
4 jaren geleden

volkomen mee eens !

nvt
4 jaren geleden

Die wereldwijde aanslagen komen uit de zieke koppen van dat ene slechte volk de ZIONIST. Van hun God Moloch, Verbrand ze allen of deporteer ze alsnog

Trump roept Amerikanen op berichten niet meer via computer te versturen, geen enkele computer veilig

Oepsie! 64% van de Nederlandse Android-smartphones is zo lek als een mandje