in ,

De boeren komen op 16 oktober terug naar Den-Haag met nog véél meer boeren

Ze waren toch wel geschrokken in toen een leger tractoren optrok richting Malieveld en zich niets aantrok van voorschriften en hekken.

Nu komen ze opnieuw en Pauline Krikke voelt de bui al hangen en gaat er bij voorbaat alvast vandoor.

De helden van ons land die zich niet in een hoek laten drukken door een stelletje politieke (k)wezels uit Den Haag klimmen opnieuw op hun trekkers.

De man die de undercoveragenten op het Malieveld viraal liet gaan, stuurt het volgende bericht:

Zegt het voort, breng iedereen op de been, en laat het vallen, zo hard al maar kan. Laten we hopen dat Het Binnenhof bereikt word deze keer, al kijk ik niet raar op van inmenging van het leger.

xxx

Dit keer wordt het leger nog groter, want ook de Friese boeren doen dit keer mee:

Nederlandse boeren komen op woensdag 16 oktober met een nieuwe actie. Daarbij zouden tweemaal zoveel trekkers betrokken zijn als bij het protest op 1 oktober. Friese boeren sluiten zich aan bij de actiegroep Farmers Defence Force.

Of het doel wederom Den Haag wordt is nog niet helemaal duidelijk, maar uit bovenstaand bericht lijkt dat wel het geval.

En wanneer de boeren dan klaar zijn met Den Haag, willen wij ze adviseren om binnenkort een tochtje naar Brussel te maken, alwaar wij een oude bekende tegenkomen:

De wil 40 procent van de Europese landbouwsubsidies overhevelen naar milieu en inzetten voor klimaatacties tegen de de komende 7 jaar. Dat heeft Frans Timmermans, vicevoorzitter van de huidige en nieuwe Europese Commissie geantwoord op schriftelijke vragen van het in verband met zijn hoorzitting van 8 oktober.

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Omdat het kan: Politie grijpt nog niet in bij groot klimaatprotest op Stadhouderskade Amsterdam

Minpres Mark Rutte ziet een stabiele EU, poept in broek voor China en Rusland