in , , ,

De boot die klimaatmeisje Greta Thunberg gebruikte is van de Rothschild

Het redden van het heeft dan ook totaal niets te maken met onze leefomgeving, maar alles met een door gedreven agenda, waarbij de bevolking en schoolkinderen luidkeels roepen om “maatregelen om hun toekomst veilig te stellen”.

Via de duivelse Agenda 21 en de daaruit volgende Agenda 2030 van de VN gaan overheden steeds verder in het uitvoeren van draconische maatregelen die voor allerlei “groene” belastingen zullen zorgen, gekoppeld uiteraard aan allerlei beperkingen “om de natuur te redden”. Het resultaat van dit alles zal zijn dat de industrie wordt vernietigd, de zogenaamde middenklasse geëlimineerd en de economie uiteindelijk bewust kapotgemaakt.

Het meest afgrijselijke woord ooit uitgevonden “duurzaam” zal worden verheven tot nieuwe en controle over het “welzijn van de planeet” zal steeds meer onder toezicht komen van de VN met de door haar opgestelde duurzaamheidsplannen.

In augustus waren er het volgende soort berichten te lezen:

De jonge klimaatactiviste Greta Thunberg (16) reist in augustus per zeilboot naar Amerika. Omdat ze weigert te vliegen, is de ouderwetse manier – per boot – voor haar de enige optie om de Atlantische oceaan over te steken.

Wat uiteraard nergens wordt vermeld is dat zij deze reis maakte op het jacht dat toebehoort aan de Rothschild familie en voor de gelegenheid werd overgedragen aan de Duitse onroerend goed zakenman Gerhard Senft.

She was invited by renowned German skipper Boris Hermann and by Pierre Casiraghi, the son of Monaco’s Princess Caroline. Casiraghi represented a new BMW roadster model the carmaker unveiled in May. Malizia, the yacht, was is owned by German property tycoon Gerhard Senft, who bought it from Swiss-French finance group Edmond de Rothschild.

Uiteraard moet het product Greta Thunberg een beetje worden afgeschermd voor lastige vragen van journalisten en dergelijke. Daarvoor heeft men ook een oplossing gevonden in de vorm van een handler.

In het geval van Greta is dat de 23-jarige Duitse Luisa-Marie Neubauer. Deze in Hamburg geboren jongedame is ambassadeur van de One Foundation, een werktuig van George Soros en Melinda en Bill Gates.

xxx

Het gebruiken van kinderen om een bepaalde politieke agenda te promoten is niet nieuw. De jeugd is klaar om ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/verrassing-de-16-jarige-global-warming-expert-greta-thunberg-is-een-linkse-hack-gefinancierd-door-george-soros/

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bertus klisma
1 jaar geleden

greta klein van postuur en zeer jong uiterlijk maar zo wijs als een oude dame en werelds .

Vangils
9 maanden geleden

O,o, die kleine meid zo begaan met de aarde kleinkind zo te zien verdiend zo mooi een paar centen bij van die klimaat gekken

Man die vandaag vier Franse agenten doodde was onlangs bekeerd tot Islam

Biobenzine E5 en E10 in je tank, meer brandstofverbruik, vooral nuttig voor de fiscus