in , , ,

De claim dat ‘overgrote deel’ corona-patiënten niet gevaccineerd is, blijkt leugen …

msm e1537962234283

Minister De Jonge van Volksgezondheid bracht donderdagmiddag een bezoek aan het Medisch Centrum Leeuwarden om te praten met ‘ongevaccineerden die nu spijt hebben dat ze geen coronaprik hebben gehad’.

Hij kreeg een rondleiding door het ziekenhuis.

De Jonge schrijft hierover op Twitter: “Het overgrote deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis is niet gevaccineerd. Zo zonde, zo onnodig.”

Hij wordt tot de orde geroepen door Kamerlid Fleur Agema (PVV). “Weer fact free politics van de minister van VWS,” bijt ze hem toe.

“We weten niet welk deel van de coronapatiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd is, want dat wordt niet bijgehouden.”

De Jonge voegt toe dat ‘een kleine minderheid’ ongevaccineerd is en dat uit deze minderheid ‘het overgrote merendeel’ van de ziekenhuisopnames komt. Hij beweert dat vier van de vijf IC-patiënten en drie van de vier ziekenhuispatiënten niet gevaccineerd zijn.

Agema: “Dat is dus geen 90 procent zoals u eerder steeds beweerde toen er nog geen onderzoek was gedaan.”

Hoe kan dit?

“Als vaccinatie ziekenhuisopname voorkomt en de kans daarop met 33 keer vermindert, hoe kan een kwart van de coronapatiënten die op dit moment in het ziekenhuis liggen dan gevaccineerd zijn?” vraagt ze aan De Jonge.

Ook de media schrijven dat een kwart van ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin money 1634286427

Australië start met boetes van $5000,- voor ongevaccineerden en/of ontslag

1400680 it the clown wallpaper vaccin

Pfizer en BioNTech willen goedkeuring ‘coronavaccin’ voor kinderen vanaf 5 jaar, testen met baby’s lopen