in , , , ,

De CO2 manie: geldklopperij

CO2 manie, klimaatmanie, broeikasmanie en opwarmmanie. Het is allemaal vergelijkbaar met de Tulpenmanie uit 1636-1637 en de huizenbubble in de VS 10 jaar geleden.

Plotseling wordt iedereen klimaatbewust. Het klimaat “gebeuren” is hét thema van de dag. De mens is namelijk verantwoordelijk voor maar liefst 4% van de totale wereldwijde CO2 uitstoot en als dat zo door gaat, vergaat de wereld. Een doorknoper als Wiebes heeft zich als minister van klimaat al om laten bouwen, gezien zijn weelderige haargroei. Lachen, gieren, brullen met Edje van het nieuwe Groen Links. De mannetjes ruiken geld.

“Bekeert u, bekeert u, het einde is nabij!”

Er is een nieuwe klimaatpaus opgestaan uit de politieke doden: Ed Nijpels. De wat slaperig uit zijn ogen kijken volstrekt onbetrouwbare, door ons fors betaalde angstprovocateur. Bij de oude garde ook bekend als Ed Raket, weet u nog wel? Die kruisraketten moesten er in 1980 komen, hij was er fervent voorstander van. “Ed Raket in het Kabinet”. In zijn jonge jaren frequent dure feestjes aflopend.

Bent u nou ook zo benieuwd wat dat baantje van klimaatpaus schuift? Er zal best achter te komen zijn, zal wel via een maandenlange WOB procedure moeten. Maar er heeft regelmatig wat in de kranten gestaan over de “kennis en kunde” van Ed Raket, voordat hij zich bekeerde tot klimaatpaus. Hij mislukte zowat overal, deze carnavaleske feestneus. Overal waar hij in het nauw kwam speelde hij de bal én vooral de man.

https://www.trouw.nl/home/vvd-er-speelt-bal-en-man~a7792344/

https://www.volkskrant.nl/economie/nijpels-faalde-als-dsb-commissaris~b1e35953/

https://www.quotenet.nl/Nieuws/Ed-Nijpels-weg-bij-ABP-32579

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/11/ed-nijpels-vvd-vlegel-werd-klimaat-fanaat-155518w/

Klimaatfanaat, jaja. Hij geeft gas, anders gebeurt er niets in dit land, zeggen zijn partners in crime. Voor niets gaat de zon op. Hij heeft een uitslag gepresenteerd gekregen van zijn opdrachtgevers en moest daar naar toe werken. Zo werkt dat in het echt. Het gaat er alleen maar om dat er honderden miljarden naar de staat moeten om de leeggelopen luchtbel, sorry, gasbel te compenseren. De allergrootste C)2 leveranciers van deze aardbol doen er helemaal niets aan. China, de Vs, India zijn voor meer dan 75% verantwoordelijk voor 4% die het mensdom produceert. De overige 96% regelt de natuur zelf.

Baudet zegt het goed: “In 50 jaar moeten we tot meer dan 1000 miljard betalen om de temperatuur 0,00000007% te kunnen laten dalen”. Maar dan moeten de grootste CO2 uitstotende landen als China en de VS ook mee doen. De héle wereld moet doen wat Ed Raket u staat voor te liegen. Hij waagt zich niet aan oplossongen die het grootste toekomstige milieuprobleem gaat worden, want wat doen we met al die accu’s en zonnepanelen die onbruikbaar zijn geworden? Ed Raket denkt: “Na mij de zondvloed, ik wil nu mijn geld.”

Wie gelooft nou nog een vent met een dergelijk desastreus verleden en een rokende puinhoop als CV? We moeten wel gek zijn met ze alle….. Blijkbaar zijn “we” dat ook.

De klimaatgekkies kunnen hun lol niet op:

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beurzen in mineur: gaat de bubbel barsten

EUROGENDFOR, het privé-leger van de EU-Grandeurs tegen de volkeren van Europa is ingezet in Frankrijk!