in , , , , , , ,

De confrontatie in het Westen tussen de normale bevolking en klimaatreligieuzen een feit

climate change

Donald Trump in de VS, de Brexiteers in het VK, Marine Le Pen in Frankrijk, een politieke ommezwaai in Denemarken, de verkiezing van de populistische Braziliaanse president Bolsonaro en de ‘Gele Hesjes’ in Frankrijk zijn volgens de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong allemaal duidelijke signalen dat ‘een groeiend aantal mensen helemaal klaar zijn met de ‘Groene Opperheren’, zoals ze door velen worden genoemd. Zij willen de bevolking en de levensstandaard van de gewone man verlagen.’

‘Burgerlijke onrust neemt overal toe als gevolg van almaar hogere belastingen en het verwoesten van de pensioenen van mensen die hun hele leven hebben gewerkt. De middenklasse is gehavend door de groene bewegingen die worden beschermd, en opereren vanuit de airconditioned en verwarmde kantoren van de VN en Greenpeace.’

Deze (links)groene elite staat ook wel bekend als de ‘Groene Opperheren’ en worden gesteund door mensen zoals Al Gore, de Clintons en Obama’s; in Europa door Angela Merkel, Emanuel Macron, prins Charles en de hele EU elite (en in Nederland door bijna alle politieke kopstukken m.u.v. die van de PVV en het FvD), de massamedia die zich voordoen als de ‘vrije’ pers, en natuurlijk Hollywood / de amusementsindustrie.

In Canada heeft de regering Trudeau al een global warming belasting van $ 1000,- per woning ingevoerd. In Europa zijn we al zover dat diesel wordt uitgebannen en in het volgende decennium ook stapsgewijs benzine auto’s, omdat alles elektrisch moet worden. Nederland gaat zelfs geheel van het goedkope en schone aardgas af, wat miljoenen mensen met enorme kosten opzadelt.

Goedkope en betrouwbare energie en voedsel worden afgebroken

‘Het klimaat’, ‘duurzaam’ en ‘groen’ zijn de toverwoorden geworden om de lasten voor de burgers, en zeker die op energie en vervoer, almaar verder te verhogen. De ‘Groene Opperheren’ hebben hiervoor een machtig wereldwijd netwerk gecreëerd waarmee een niets ontziende oorlog wordt gevoerd tegen de verbrandingsmotor, fossiele brandstoffen en kernenergie.

‘Ze keren de basis van goedkope en betrouwbare elektriciteit, waar de hele wereld afhankelijk van is, om. Ze vallen landbouwers en vissers aan in een poging om de voedselvoorziening te verminderen,  in de hoop dat de bevolkingsgroei hierdoor afneemt,’ vervolgt Armstrong. ‘Ze baseren hun theorie op muizen van wie bekend is dat ze minder nakomelingen krijgen als de voedselvoorraad afneemt.’

Het gevolg van deze extreemlinkse globalistische oorlog tegen welvaart, welzijn en vooruitgang is het verlies van steeds meer banen, waar ook het VNO-NCW deze week nog eens voor waarschuwde (‘Hans de Boer (VNO-NCW) haalt hard uit naar Klaver en zijn CO2-heffing’ – NOS). Tegelijkertijd importeert de politiek steeds meer migranten met het idee dat dit de belastinginkomsten verder zal verhogen.

Jongere generatie totaal geïndoctrineerd met klimaatreligie

De groene klimaatelite heeft ook ‘de scholen en universiteiten veroverd om daar hun propaganda in de gedachten van de jongere generatie te gieten.’ Deze voortdurende extreemlinkse propaganda van media, politiek en door ‘progressieve’ krachten ondermijnde onderwijsinstellingen heeft deze blinde en eenzijdig geïnformeerde jonge generatie het geloof, ja zelfs de religie wijsgemaakt dat de hele mensheid feitelijk een pest is die zichzelf moet opofferen om ‘het klimaat’ te redden.

De 35.000 totaal geïndoctrineerde ‘klimaatspijbelaars’ die vandaag in Brussel bijeen zijn om te eisen dat ook de normaal denkende mens zijn handtekening onder zijn eigen ondergang zet, zijn daarvan een triest voorbeeld.

Toekomst van land en volk staan op het spel

De op ‘global warming’ gebaseerde ‘klimaatagenda’ heeft de overheid, de media en het onderwijs overgenomen, en dringt hun agenda op aan de rest. ‘De opkomst van de Gele Hesjes is een duidelijk een directe confrontatie tegen deze Groene Opperheren agenda,’ besluit Armstrong. (1)

Het is voor ieder weldenkend mens die zijn kinderen minimaal dezelfde welvaart gunt als hijzelf heeft gekend te hopen dat de nieuwe burgerbeweging internationaal aan kracht zal blijven winnen, zodat de dwaze, gevaarlijke klimaatextremisten die inmiddels bijna heel Den Haag in hun greep hebben gekregen worden gestopt voordat ook ons land en onze samenleving onherstelbaar naar de vernieling zijn geholpen.

(1) Armstrong Economics
(2) NOS

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

Afgelopen decennia is het Arctisch en Antarctisch zee-ijs in omvang toegenomen, meer dan in de afgelopen 10.000 jaar

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
post 1548448111

Taskforce van gemeenten, politie, Openbaar Ministerie en de Belastingdienst willen legitimatieplicht voor versturen van postpakketten

cannabis 1542817088

‘S werelds eerste intelligente cannabis- en CBD-automaat ter wereld staat in Los Angeles