in

De “coronatest”- ook een nepperij

De testpandemie ligt in de VS vol op schema. Miljoenen laten zich testen en het logische gevolg is dan ook dat er miljoenen besmettingen worden geconstateerd. En dat allemaal zonder dat er ook maar een enkeling aan het COVID-19 overlijdt.

Met het gegeven dat al decennia bekend is, dat de inmiddels beruchte falende PCR test tot 85% valse positieve uitslagen kunnen geven. Verschil hou je toch….

Hoe dat komt laat de “bijsluiter” van deze PCR test zien, uitgegeven door het Australian Government Department of Health. Om te beginnen staat daar: “Novel (COVID-19)”. Ze zijn het dus in die “deskundige kringen” nog niet eens over wat nou wat is.

Het zegt, dat er onder de duizenden coronavirussen een “nieuw coronavirus” is ontdekt, die de specifieke COVID-19 zou veroorzaken. Die “ontdekking” wordt nergens mee gestaafd en kunnen we dus opvatten als een onzichtbaar bedenkseltje om de wereld in de angstgreep te krijgen.

De bijsluiter gaat uit van het bestaan ervan, maar houdt tegelijkertijd een catastrofale slag om de arm. Dat is ook logisch, want iets wat niet is aangetoond kan ook niets veroorzaken.

Dus als we een beetje lopen te snotteren, omdat we denken dat we bijvoorbeeld hooikoorts hebben, symptomen vertoont en we ons aldus laten testen, dan kan het zijn dat we inderdaad dodelijk ziek zijn.

Volgens de bijsluiter kan de PCR test geen onderscheid maken tussen een “actief virus” en “niet-besmettelijk RNA materiaal”.

Dit zou betekenen dat deze test geen onderscheid maakt tussen bijvoorbeeld een verkoudheid en Covid-Xx.

Als je …..

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kunstmatig economische crisis

Wereldwijde vruchtbaarheidscijfers crashen: de wereld gaat over naar natuurlijke afname van de bevolking