in , , , , , ,

De Covid-19 vaccinatie Jihad gaat duidelijk over controle, onderwerping en misleiding; niet volksgezondheid

Vaccin Jihad

D

e kern van de onderdrukte waarheid van de afgelopen 19 maanden is dit: zelfs zonder behandeling overleeft meer dan 99,98% van de niet-geïnjecteerde mensen met een normaal gewicht onder de 70 jaar een infectie met het Coronavirus; met een eenvoudige, goedkope poliklinische behandeling overleeft zelfs een nog hoger percentage, schrijft Mark Oshinskie.

Toch hebben Covid-vrezende, vuur en zwavel predikers maandenlang hun kudden (schapen) ervan overtuigd dat Covid universele, fysieke verdoemenis garandeert en dat de injectie de enige weg naar verlossing is.

Dit is niet waar. In het Verenigd Koninkrijk en Israël, die het vroegst vaccineerden, worden veel van de geïnjecteerden in het ziekenhuis opgenomen en sterven. Terwijl de regeringen van de VS en andere landen weigeren om systematisch gelijkaardige informatie te verzamelen, en ze onderdrukken, die het falen van injecties aantoont.

Zelfs Stevie Wonder kon het zien: als je gelooft in dingen die je niet begrijpt, lijdt je; bijgeloof is niet de manier.

Covid is een religie geworden. Vaxxers, beter bekend als “injectors”, geloven in iets wat ze niet begrijpen. Injectors begrijpen niet dat de injecties niet lijken op conventionele, eerdere vaccins. Zij kunnen het mRNA-mechanisme niet verklaren waardoor de injecties zouden werken. Zij weten ook niet dat het aantal sterfgevallen op korte termijn na de injecties na 9 maanden Covid-injecties groter is dan het aantal sterfgevallen als gevolg van alle vaccinaties samen in de afgelopen 30 jaar. Zij weten niets over de veiligheid van de injecties op lange termijn, noch over gegevens waaruit doorbraaksterfte in de VS en daarbuiten blijkt. Evenmin weten zij, na 19 maanden van angstzaaierij in de media, dat de overgrote meerderheid van de mensen in feite geen enkel risico loopt door Covid. Ze kijken te veel tv.

Niettemin geloven de meeste mensen in de injecties omdat ze met het halo-etiket “vaccins” op de markt zijn gebracht. Veel mensen zien de injectie als een moderne, magische talisman, een technologisch sacrament dat hen in staat stelt door de Vallei van de Schaduw des Doods te lopen. Het maakt niet uit dat ze het zonder de rituele injecties ook goed zouden hebben gedaan.

Het gebruik van het vaccin-label is misleidend en heeft de CDC ertoe genoopt onlangs haar catechistische definitie van “vaccin” te wijzigen. Nadat de Covid-19 vaccins waren geïntroduceerd, en men ontdekte dat zij niet noodzakelijkerwijs “ziekten voorkwamen” of “immuniteit verschaften”, heeft de CDC stilletjes de definitie van vaccins aangepast om te eisen dat zij slechts “bescherming bieden”. De Covid-injecties “vaccins” noemen is hetzelfde als Britney Spears met Miles Davis vergelijken door ze allebei “muzikanten” te noemen.

Het vertrouwen van mensen in medicijnen is nu groter dan hun vertrouwen in een Opperwezen. Amerikanen zijn gehersenspoeld door tientallen jaren van tv-shows met acteurs die heldhaftige, briljante, meelevende artsen uitbeelden. Meer recentelijk hebben Amerikanen eindeloze ziekenhuis- en pharma-reclames te zien gekregen van lachende mensen die in slow motion door het gouden licht wandelen over bloemrijke weiden, vergezeld door een geliefde en een zachte, herkauwende piano op de achtergrond. Alles wat medisch is, wordt door de propaganda subliminaal geassocieerd met genezing, gezondheid en het aardse Eden. Deze illusie blijft voortbestaan ondanks de vaak geuite ontevredenheid van veel Amerikanen over medisch personeel, procedures, ziekenhuizen en behaalde resultaten, waaronder lange lijsten van vreselijke bijwerkingen van medicijnen, die snel aan het eind van de reclame te lezen zijn: cognitieve dissonantie.

Injectors hebben de klinische onderzoeksgegevens van de injecties niet bekeken, en zouden ze niet begrijpen. Zij beweren, als in een credo, dat de injecties voor 95% effectief zijn, hoewel zij niet kunnen uitleggen wat dat betekent. De Injectie Taliban steunt verplichte injecties omdat sommige artsen in tv-reclames en interviews beweren dat de injecties “veilig en effectief” zijn. Ze zijn zich er niet van bewust dat veel andere artsen, die door de media worden onderdrukt, op het internet uitleggen waarom de injecties onveilig en nutteloos zijn, gesteund door gegevens en logica. Deze laatste groep artsen lijkt op de hedendaagse Martin Luthers, die niet door tv-stations worden uitgenodigd om hun stellingen te verkondigen. En wanneer deze injectie godslasteraars op het internet posten, worden zij gecensureerd door het Vaticaan van het Laatste Oordeel, d.w.z. Big Tech.

De kern van de onderdrukte waarheid van de afgelopen 19 maanden is deze: zelfs zonder behandeling overleeft meer dan 99,98% van de niet geïnjecteerde mensen met een normaal gewicht onder de 70 jaar een infectie met het Coronavirus; met een eenvoudige, goedkope poliklinische behandeling overleeft zelfs een nog hoger percentage.

Toch hebben Covid-vrezende, vuur en zwavel predikers maandenlang hun kudden (schapen) ervan overtuigd dat Covid universele, fysieke verdoemenis garandeert en dat de injectie de enige weg naar verlossing is.

Dit is niet waar. In het Verenigd Koninkrijk en Israël, die het vroegst vaccineerden, worden veel van de geïnjecteerden in het ziekenhuis opgenomen en sterven. Terwijl de regeringen van de VS en andere landen weigeren systematisch soortgelijke informatie te verzamelen en te onderdrukken waaruit blijkt dat injecties niet werken, duikt hetzelfde effect nu op in Amerikaanse rechtsgebieden als Vermont en Massachusetts. Voorlopig spelen de regering en de media van de VS met de statistieken om de valse bewering van de injectiefanatici te promoten dat er een “pandemie van de ongevaccineerden” is. Een truc is dat degenen die binnen 14 dagen na de injectie overlijden als “ongevaccineerd” worden gecategoriseerd. Maar omdat de injectie de immuniteit tijdelijk verzwakt, worden de geïnjecteerden extra kwetsbaar voor infectie gedurende die 14 dagen. Bovendien zijn de testnormen voor geïnjecteerden veel soepeler dan die voor niet-geïnjecteerden. De medeplichtige media zullen weigeren om serieuze vragen te stellen over een dergelijke registratie en dus toestaan dat de waarheid verborgen blijft. Negeer die man achter het gordijn! Haal je booster!

De Vaxx Kerk heeft zijn geestelijken. Hoewel hij herhaaldelijk ongelijk heeft gehad of dubbelzinnig is geweest, geloven velen nog steeds heilig dat Fauci wijs en onfeilbaar is; voor de injectie-venters is hij de Paus, de Ayatollah en Jim Jones in één. De Vaxx Kerk heeft verschillende subsidiaire geestelijken in de gouverneurs huizen. Ze hebben Covid-televangelisten tv-netwerken zoals CNN, CBS, CSNBC en PBS. En de Vaxx Kerk heeft een wereldwijd bereik, met missionarissen in plaatsen als Canada, Australië en Nieuw Zeeland.

De injectors dulden geen afwijkende mening of vragen van ketters. Door iedereen te laten injecteren, geeft de overheid er niet om of je jong en gezond bent en geen risico loopt. Het maakt de overheid ook niet uit of je het virus al hebt gehad en dus een natuurlijke immuniteit hebt ontwikkeld die 27 keer sterker is dan geïnjecteerde immuniteit. Het maakt ook niet uit aan welke van de verschillende merken injecties u zich onderwerpt. Het kan ze ook niet schelen of de injecties effectief zijn tegen een verscheidenheid van zich voortdurend ontwikkelende virusvarianten. De regering wil alleen dat u iets injecteert. De injecties jihad gaat duidelijk over controle, onderwerping en misleiding, niet over volksgezondheid. Het lijkt op een ontgroeningsritueel, maar dan riskanter en lucratiever.

Dit zou allemaal niet zo erg zijn als de injectors gewoon injecteerden en verder gingen met hun leven: geloof zou zijn eigen beloning moeten zijn. In plaats daarvan volharden de injectors in het opdringen van hun misleidende dogma aan anderen. Deze New Age, fysiek invasieve, injectie bekeerlingen zullen niet tevreden zijn tot ze iedereen bekeerd hebben. Zij eisen dat je de knie buigt voor de regering en het Medisch/Farmaceutisch Industrieel Complex; de grens tussen de twee is vaag.

Het eindspel van de injecties is dit: als iedereen injecteert, zal er geen controlegroep zijn, en Biden en Fauci zullen beweren dat de injecties de mensheid gered hebben. De injecties zijn dus een bedrieglijke achterdeur poging om valselijk de vermeende – maar volkomen mislukte – Covid Geboden te rechtvaardigen: lockdowns, arbitraire sociale distantie, massale testen, contact tracing en masker mandaten, en om de onverbiddelijke bescherming te verdoezelen die door natuurlijke kudde-immuniteit wordt gegeven.

Injectors, dit zijn de Verenigde Staten van Amerika. Het is uw recht te geloven in dingen die u niet begrijpt. Het is ook uw recht om gegevens en wetenschap te negeren en niet te weten wat een PCR-test is en hoe het gebruikt werd om een samenleving te verwoesten. Het is zelfs oké om een kinderlijk vertrouwen te hebben in het Medisch Industrieel Complex. Hoewel je misschien spijt hebt van de korte of lange termijn effecten van de injecties, is die keuze aan jou. Je hebt een vrije wil. Drink de Kool-Aid als je wilt.

Maar Amerika ontneemt mensen hun burgerrechten en bestaansmiddelen niet omdat ze het geloof van een officiële staatsgodsdienst niet delen, of deed dat in ieder geval vroeger niet. Integendeel, Amerikanen deinzen terug voor het idee van een theocratie; het is fundamenteel anathema, kenmerkend voor Iran of Saoedi-Arabië. De Orthodoxe injectie-jihadisten mogen niet worden toegestaan hun verkeerde overtuigingen op te dringen aan de ongelovigen die hebben onderzocht en weten dat de injecties in het beste geval oplichterij zijn, en die hun kennis willen toepassen bij de uitoefening van hun natuurlijke soevereiniteit over hun eigen lichaam.

De lockdowns, maskermandaten, schoolsluitingen en absurde sociale distantieregels hebben al veel te veel diepe, onomkeerbare schade aangericht. De Injectie Jihad moet stoppen.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccines dees doden 02 488x300 1

Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is

digi2

Zoon van Klaus Schwab (WEF) in 2018: Vaccinatie als voorloper van digitale controle