in

De drie grootste leugens over COVID-19 onthuld

Sinds februari berichten de Amerikaanse media naar de Amerikanen met een non-stop aan reportages over het .

Acht maanden later blijkt dat alles wat de media over het virus zei vals was. Toch blijven zij die zich voordoen als “journalisten” vanaf februari en maart de leugens herhalen alsof het feiten zijn die geworteld zijn in hun zoektocht om “de te volgen”.

Elk van de drie grote leugens lijkt ontworpen te zijn om paniek te bevorderen en een irrationeel antwoord op de werkelijke bedreiging.

Iedereen die zelfs maar suggereert dat de regeringen van de wereld misschien overdreven hebben gereageerd op een virus dat in ongeveer hetzelfde tempo doodt als een griep, wordt onmiddellijk afgeschoten als dom en niet de moeite waard om naar te luisteren.

Langzaam maar zeker echter is sindsdien alles wat wij, “samenzweringstheoretici”, in maart over COVID zeiden, bevestigd helemaal geen samenzweringstheorie te zijn. Het was 100 procent waar.

Laten we eens kijken naar de drie grootste leugens die nog steeds worden gebruikt om de angst voor COVID-19 te verspreiden, en in gedachten houden dat de media dezelfde leugens gebruikten om President Trump te veroordelen toen hij op 5 oktober uit het ziekenhuis werd ontslagen en hij de Amerikanen in een tweet smeekte: “Laat COVID-19 je leven niet domineren.”

Dit virus is “niet zoals de griep”, zo zijn we uitgescholden. Het is veel enger dan de griep omdat:

1. COVID draagt een zeer hoog sterftecijfer, 3,4 procent, [vergeleken met een griepsterfte van 0,10 procent]

Dit is nu aan de kaak gesteld door niemand minder dan de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, die volgens de linkse globalisten de gouden standaard is voor informatie over COVID. De WHO kwam met bijgewerkte sterftecijfers deze week waaruit blijkt dat slechts 0,13 procent van de geïnfecteerden zal sterven. Dat is 26 keer lager dan wie eerder beweerde dat het sterftecijfer 3,4 procent was. We weten al dat in de VS de gemiddelde leeftijd van degenen die bezwijken aan het virus 78 is en ze hebben een gemiddelde mortabiliteit van 2,6. Het 0,13 procent sterftecijfer is bijna precies het sterftecijfer voor de gewone griep.

2. COVID wordt verspreid door asymptomatische “superspreiders”

Dit maakt mensen doodsbang elke keer als ze het horen, omdat het suggereert dat elk mens waarmee je in contact komt je mogelijk kan infecteren. Dit is pure onzin. Asymptomatische dragers hebben een zeer lage virale belasting in hun systeem, waardoor het vrijwel onmogelijk is om het virus door te geven aan een andere persoon. Zelfs in de zeldzame gevallen dat ze het zouden kunnen doorgeven, is dit hoogst onwaarschijnlijk als ze geen symptomen hebben, dus wanneer ze niet hoesten, niezen of piepen.

3. COVID is ongeneeslijk

Dat is echt eng. Deze leugen vormde het voorwendsel voor Bill Gates en Big Pharma om een onveilig en onbewezen vaccin op de markt te brengen, dat uiteindelijk verplicht zou kunnen worden opgelegd door verschillende regeringen en bedrijven. Maar deze “niet te behandelen” leugen wordt steeds weer blootgelegd door de feiten, meest recent nog gezien in de manier waarop President Trump zo effectief werd behandeld met een cocktail van supplementen en medicijnen. Trump werd behandeld met Rendesivir in combinatie met zink, vitamine D en melatonine. Een andere optie die in sommige staten beschikbaar is is hydroxychloroquine.

Deze drie leugens zijn slim bedacht om iedereen te weerleggen die feiten op tafel legt met argumenten dat de overheid geen goede zaken doet door kerken en bedrijven te sluiten, of over het algemeen de burgerlijke vrijheden van iemand te schenden.

De autoriteiten zeggen dat dit coronavirus 204.000 Amerikanen heeft gedood, maar die cijfers geven niet aan dat ziekenhuizen door de CDC werden aangestuurd, maar vrijgelaten bij het invullen van overlijdensaktes. Sommige artsen waren zo vrij dat ze in feite sterfgevallen als COVID-gerelateerd noteerden als die het gevolg waren van ongevallen, hartaanvallen en beroertes alsof ze door COVID veroorzaakt zouden zijn. De CDC schat dat slechts 6 procent van deze 204.000 sterfgevallen door COVID alleen zijn veroorzaakt.

Hoewel dit de drie grootste leugens zijn, zijn zij niet de enige leugens die de media heeft verteld en blijft vertellen. Hoe zit het met het risico voor jongeren? Een blik op de gegevens toont onomstotelijk bewijs dat studenten van de middelbare school leeftijd vrijwel geen risico lopen om te sterven aan COVID. De media weet dit. Daarom richten ze hun hysterie op het aantal “testgevallen” op campussen, niet op het aantal doden.

Volgens een onderzoek van de New York Times, gepubliceerd op 25 september, kregen minstens 130.000 mensen op meer dan 1600 campussen covid en 70 stierven, maar “de meeste” van die 70 doden, zo geeft de Times toe, waren geen studenten, maar schoolpersoneel, en waren waarschijnlijk veel ouder. Maar zelfs als we rekening houden met die oudere werknemers, is het sterftecijfer op schoolcampussen volgens Times' eigen studie een schamele 0,054 procent. Verbazingwekkend!

Men zou denken dat als deze schandalige leugens eenmaal aan het licht komen, de media vanaf de daken zouden schreeuwen dat de CDC, WHO, de Drs. Fauci en Birks, Gates en de rest van de “experts” op wie zij vertrouwden voor hun informatie, en wiens verkeerde informatie de basis vormde voor politici om de economie-dodende lockdowns in te voeren, volledig verkeerd waren! Is dat niet wat goede, eerlijke journalisten zouden doen als ze ontdekken dat ze bespeeld zijn? Ja, ze gaan dan terug en corrigeren het verslag.

Maar in plaats daarvan hebben we geen correcties van hun vorige onjuiste rapportage gezien. Nee, ze hebben dubbel gelogen.

Dit is geen nieuws. Dit is het kenmerk van een propaganda-operatie. Een andere naam is informatie-oorlogvoering.

Als zij hun valse verslagen zouden corrigeren en de waarheid over COVID op een prominente manier zouden gaan vertellen, zou dit politieke leiders onder druk zetten om een einde te maken aan de destructieve beperkingen van menselijke activiteiten. Die leiders zouden zich dan kunnen richten op de bescherming van kwetsbare personen, mensen ouder dan 65 jaar met meerdere ernstige, reeds bestaande gezondheidskwesties.

Maar daarvoor is een eerlijke pers nodig, iets dat niet meer bestaat in Amerika. Ze zullen dezelfde oude leugens blijven herhalen, dat COVID een dodelijke ziekte is, anders dan elke andere ziekte waarmee de mensheid geconfronteerd wordt; we mogen “onze voet niet van het pedaal af laten gaan” of ons inperken, mensen van alle leeftijden en omstandigheden moeten te allen tijde gemaskerd blijven, binnen of buiten, en we moeten gescheiden en geïsoleerd blijven van onze geliefden.

De ‘Grote Reset'

Ondertussen wordt de echte reden om mensen op te sluiten, niet gemeld door de mainstream media, maar ze vertellen dat we moeten stoppen met reizen voor niet-essentiële reizen, kleine bedrijven sluiten, en hen vasthouden in irrationele en willekeurige regels. Maar ze verbergen zich wat iedereen ziet die een greintje nieuwsgierigheid heeft.

De wereldmachthebbers bij de Verenigde Naties, het World Economic Forum, de British Koninklijke familie, Het Internationaal Monetair Fonds en het Vaticaan hebben ons verteld waarom COVID in de nabije toekomst vooraan en centraal moet staan in de menselijke psyche: ze hebben het allemaal geïdentificeerd als de sleutel tot het lanceren van een “Grote Reset” van de wereldwijde economische en sociale orde.

Zij willen het kapitalistische systeem van na de Tweede afschaffen en vervangen door een mondiale technocratische toezichtsstaat die een nieuw digitaal ID-systeem en een digitaal systeem voor betaalmiddelen kan invoeren. Dit nieuwe systeem zal veel autoritairder zijn dan waar Amerikanen onder zouden willen leven als we in normale tijden zouden verblijven, dus de technocraten moesten een “nieuw normaal” creëren dat mensen in angst plaatst. Mensen staan bekend om hun leiders te volgen in tijden van crisis en paniek. Ze kunnen ervan overtuigd worden om in deze tijden met bijna alles mee te gaan, wanneer angst de tweelingbroer is van chaos, en verwarring brengt.

De New Age Paus

Paus Franciscus en het Vaticaan staan ook volledig achter de nieuwe sociaal-economische wereldorde die voor ons wordt voorbereid – lees zojuist zijn laatste encycliek uitgegeven op 3 oktober getiteld “Fratelli Tutti” [vertaald: “Allen Broeders”]. Daarin verwijt hij het kapitalisme als het dringendste probleem van de wereld, bespot hij het begrip particuliere eigendom, plaatst het collectivisme boven de rechten van het individu, en lijkt hij te vragen om open grenzen en een beëindiging van de nationale soevereiniteit.

De paus noemt COVID-19 als de gebeurtenis die zal leiden tot een nieuw tijdperk van op de mens gebaseerde utopisch groepsdenken:

“De Covid-19 pandemie deed even het gevoel herleven dat we een mondiale gemeenschap zijn, allemaal in hetzelfde schuitje, waar het probleem van één persoon het probleem van iedereen is. Nogmaals realiseren we ons dat niemand alleen gered wordt; we kunnen alleen samen gered worden.”

COVID was gewoon een hulp, een trekker-mechanisme, voor wat mondiale elites noemen, de nieuwe economie, De Groene Economie of duurzame ontwikkeling. Hoe ze het ook noemen, degenen met onderscheidingsvermogen zullen dit herkennen als het Eind-tijd Beest-systeem, wereldwijd van aard, dat zal proberen elk menselijk leven op de planeet te domineren.

De herverkiezing van Donald Trump kan de mars van de wereld in deze nieuwe donkere tijd uitstellen, waar vrijheid van beweging, vergadering, spraak en religie allemaal streng gecontroleerd en nagegaan worden. Joe Biden zal het verwelkomen, want dit was het pad dat zijn voormalige baas Barack Obama voor ons had uitgezet. Obama tekende de VN 2030 Agenda in september 2015 en de nieuwe stedelijke Agenda van de VN voor wereldsteden, evenals het Netwerk van Sterke Steden, wat de inspanningen zijn van de VN om de politiekorpsen van stad en land te globaliseren. Hij tekende ook voor de Klimaatakkoorden van de Verenigde Naties in Parijs.

De wereldregering zal zich manifesteren. Het is alleen een kwestie van wanneer. De Bijbel zegt dat de eindtijd zal worden gemarkeerd door de opkomst van een anti-Christelijk systeem van pestkoppen, dat zijn weg knuppelt naar de macht over de hele mensheid. De Verenigde Naties bevestigen arrogant de Bijbelse profetieën met de waarschuwing dat “niemand zal achtergelaten worden” in haar 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling.

Als Christenen moeten we ons zowel fysiek als geestelijk voorbereiden op vervolging, iets wat in de komende weken, maanden en jaren alleen maar intenser zal worden. We moeten ons verzetten tegen …..

Lees verder bij de bron: Wimjongman


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo betaalt Nederland het meest aan de EU

Leuk! Elektrisch rijden: Tienduizenden elektrische auto’s teruggeroepen vanwege brandgevaar