in , , ,

De dronkaard van Europa verkozen tot ‘Europees Leider van het Jaar’

Er heeft er eentje een prijs gewonnen. En niet zomaar een prijs! Neen, die van de beste ‘Europese Leider van het Jaar’. Jawel! Een prijs die je moet verdienen, zeg maar. Eentje waarvoor je hard moet werken en steeds sober de zaken moet behandelen.

Europese zaken die ons allen aangaan, zoals migratie bijvoorbeeld. En veiligheid. Maar we houden jullie niet graag in spanning. Wel even vermelden dat de prijs werd uitgerijkt in Brussel, in het Egmontpaleis, en dat Euronews achter deze ‘wedstrijd’ zit.

Nu goed, de winnaar als European Leader of the Year werd geheel onterecht Jean-Claude , de welbezopenbekende voorzitter van de . De man die onder enorme rugklachten lijdt, krijgt deze prijs voor zijn ongetwijfeld uitmuntende prestaties inzake het ledigen van de barkast van het .

Onder zijn bekwame leiding zal er overigens nooit een glas te weinig geschonken worden. Desalniettemin is de prijsuitreiking een ernstig gebeuren en moeten we dus nu allemaal op de knieën gaan voor Jean-Claude. Of ook helemaal niet natuurlijk.

Even terloops vermelden dat – vanzelfsprekend – ook Heilige Greta bijna in de prijzen viel. Thunberg werd genomineerd als Persoonlijkheid van het Jaar. Die prijs werd echter voor haar neusje weggekaapt door Zuzana Čaputová. Ken je haar niet? Geen erg, ze organiseerde de afgelopen maanden geen klimaatmarsen dus hoef je haar ook niet te kennen.

Wel is ze van het groene kamp en mocht ze al op de muntthee op het kabinet van Obama, nadat ze een soort nobelprijs voor het klimaat had gewonnen. Onlangs geraakte ze verkozen als president van Slovakije. Zo, ben je meteen helemaal mee!

De andere winnaars van deze ons-kent-ons-wedstrijd vind je via deze verwijzing: klik hier.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overheidsonderzoek Engeland: Christelijke vervolging bijna op “Genocide Niveau”

Wel degelijk Belgische wapens gebruikt in Jemen, staat gewoon op video