in , ,

De echte geschiedenis van de Aarde

Fasten your seatbelts beste vrienden. Vandaag komen wij weer met verbluffende informatie die zo heftig is dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Het is een schandaal dat jou en mij van onze ware voorouders besteelt en vele voordelen.

op een schaal nog nooit eerder vertoond.

Artefacten die opzettelijk in de werden gedumpt…bepaalde locaties waar ontdekkingen gedaan werden,  waar wetenschappers vragen over stelden die verboden werden voor iedereen en archeologen die niet willen dat de wereld deze informatie te zien krijgt.

Een wereldwijde samenzwering, opgezet door de elite, die desinfo verspreiden sinds de aanvang van onze tijd, alle 6000 jaren.

Wat was de zondvloed werkelijk? Hoe kan het dat dinosaurussen en menselijke resten op dezelfde locaties en bij elkaar werden gevonden? Waarom staan er op Mars en op de Maan  piramides? Wat gebeurde er werkelijk vlak voor de zondvloed? En wie waren daar debet aan? Hoe kon er al een satelliet rond de Aarde draaien toen Sputnik als eerste menselijke satelliet in een baan om de Aarde gebracht werd?

Lees verder via De echte geschiedenis van de Aarde.

 

Foto via minimalniemand


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is this the beginning of the end?

Timmermans maakt ruzie op Facebook