in

De energiebelasting …

Energiebelasting, u weet wel die belasting die uw gas- en elektra rekening verdubbelt, zodat 5% van de elektriciteit duurzaam kan worden opgewekt/gesubsidieerd.

Op zich al schandalig dat met zo’n kostenopslag, zo weinig bereikt wordt. Maar het is nog erger zocht Milieudefensie voor ons uit: het Midden en Klein Bedrijf, u weet wel de motor van de economie, betaalt het zwaarste deel van deze energiebelasting, terwijl de grote energieslurpers uit de industrie, heel weinig betalen.

Alweer zo’n voorbeeld waarbij bij de invoering iedereen dacht dat het op de grote industrie was gericht, dus och laat ik maar voor stemmen: ‘klinkt goed en het raakt mij niet’.

Totdat de aap uit de mouw komt: mkb, dienstverleners en dus ook de bedrijven die duurzameheids producten maken, betalen straks 1.2 miljard en de basismetaalindustrie minder dan de helft aan Opslag Duurzame Energie-belasting.

Dan komen daar de huishoudens nog bij die alleen maar energie afnemen (en de euvele moed hebben om nog wat CO2 uit te ademen).

‘We’willen duurzaam, dus gaan we bij de verkeerden geld afpakken, om dat via een ingewikkeld en inefficiënt systeem, via subsidies aan andere verkeerden uit te delen. Tel uit uw verlies.

Maar vooral ….

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjouke Geurs
5 maanden geleden

Dit is toch niets nieuws,…

Als ik nu eens naar mezelf kijk,… wordt ik NU door ACHMEA al bijna 10 jaar gesponsord om de staat te duperen.
Deze geschiedenis begon bij de Friesland,.. mensen wat hadden die een haat tegen hun verzekerden,.. dus ik als levende van een arbeidsongeschiktheids uitkering kan prachtig helpen. Toch? Want het LAVG en GGN hadden een goeie boterham aan mij,.. Toch HEREN?

Want zeg nu zelf,.. . wat is het toch mooi,… incassobureaus en gerechtsdeurwaarders inschakelen terwijl je anderzijds toe kijkt, hoe de schuld groeit.

JA Mensen, de medisch Terrorist wordt geëerd !!!<<<

Want nadat De Friesland (jah,.. die toenmalige zorgverzekeraar uit Leeuwarden,) staat op last van de Rechtbank onder bewind van Zilveren Kruis – ACHMEA… En is dus NU ENKEL een NAAM.

En die zag mij,.. en wat denk je…. Die zag dat een bewindvoerder mij al een 1000 EURO had betaald om de zaak wat aan te wakkeren,.. en ik werd zo aangenomen,…

Het CAK zag het ook en heeft tezamen met het CJIB besloten, om de eerst komende 40 jaar doktoren en tandartsen te vernederen, ziekenhuizen te duperen. Want ik ben toch maar afgekeurd voor 80 – 100%

Want zij hebben geen verantwoordelijkheid toch voor de Natie Der Nederlanden.

Nee want anders had je toch wel deze zogenaamde Medisch terroristen aan gegeven bij het daarvoor geschikte rechtbank?

Dus lezer,.. welkom bij het ACHMEA SYNDICAAT.

Daar ze nog steeds geen aangifte gedaan hebben,.. en ik geen poging meer doe om de burger te bestelen door 1 of andere gesubsidieerde regeling om onder deze maffia uit te komen,… Mag ik Slaaf van Achmea, met Toestemming van De Wet,.. de natie helpen te duperen..

In het kort bestaat mijn en mede collega terroristen uit vrijwilligers werk ,.. (want wij staan niet op de loonlijst van Achmea),.. en we moeten…..

Motiveren en activeren (op slinkse wijze) van meer medicatie verkoop. Al die mensen die zich zorgen maken over hun financiele problemen,.. krijgen hoofdpijn, stress, geestelijke problemen en/of… andere medicinale bezoekjes
Bedrijven opzettelijk duperen,.. (de ZZPer en MKB kunnen die klappen wel opvangen toch?)
De wet zegt,.. alleen de burger draagt de verantwoording,.. (met andere woorden,.. de CEO van ACHMEA kust me R@@T ,.. zolang ik maar de burgers dupeer!!!

En de regering: schuilden betaal je BTW over, dus vult de schatkist…..Rutten gefeliciteerd, Toch?

Wat zegt U? je kan toch beter inkomsten genereren uit positieve acties? FOUT SCHULDEN GENEREERT MEER SCHULDEN,.. dus handig zo’n vuilnisbelt inkomen TOCH Rutten?

deze achmea Medisch terrorist Groet U

p.s. Wilt u mij nu Letterlijk van mijn taak beroven,.. zou ik even contact op nemen met boven genoemd syndicaat.
Waar u, u ook aan kan melden als uw schulden te groot worden. Achmea Helpt!!!

gratis verzekering is toch leuk,.. als je een tijdje moet zitten, lijkt mij

Disclaimer:

Mr. Drs. Hazelhoff (CJIB – Den Haag) heeft dringend verzocht om zijn naam hier niet in te zetten, daar dit zijn recht op de privacy wetgeving zou schaden. Zoals u ziet heb ik aan die voorwaarden voldaan. Toch?

Het echte gevaar van de aanstaande vaccinatieplicht samengevat

Inspectie: grip op wijken kwijt, want politie is te druk