in , , ,

De EU is in alle stilte diplomatiek gedegradeerd van ‘staat’ naar ‘internationale organisatie’

In alle stilte heeft de administratie de diplomatieke status van de EU-delegatie in de verlaagd. Dat hebben EU-diplomaten bevestigd tegenover de Duitse krant Die Welt. De demotie werd eind vorig jaar van kracht en de EU werd op voorhand niet verwittigd.

De status van de EU-delegatie is door de VS verlaagd van ‘staat’ tot ‘internationale organisatie’. De EU beraadt zich nog over een gepast antwoord op de demotie.

De zaak kwam aan het licht toen David O’Sullivan, sinds 2014 de ambassadeur voor de EU in Washington, in december niet werd uitgenodigd op de begrafenis van president George H.W. . Dat was het gevolg van de demotie van de EU-vertegenwoordigingsstatus, die waarschijnlijk eind oktober of begin november van kracht werd.

Op een aparte herdenkingsplechtigheid ter nagedachtenis van Bush werd O’Sullivan als allerlaatste van de meer dan 150 buitenlandse vertegenwoordigers afgeroepen. Dat is opmerkelijk omdat in de diplomatieke wereld normaal in chronologische volgorde van anciënniteit wordt gewerkt. O’Sullivan rangschikt daar ergens tussen de 20ste en 30ste plek.

Volgens ingewijden is de demotie wel degelijk politiek gemotiveerd. In september 2016, na een lang en intensief onderhandelingsproces met de administratie van ex-president Obama, was de EU tot de status van ‘staat’ gepromoveerd.

Lees ook eens verder bij de bron: nl.express.live


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=NWO=Bilderberg=NEVER !!!!!
2 jaren geleden

Er blijven mensen die niet zien dat Trump uitstekend bezig is de Deep State in de VS op te rollen.
Die Deep State heeft via de CIA veel invloed gehad op de vorming van de EU. En mensen die denken dat de EU opgezet is voor de veiligheid of omdat een gemeenschappelijke euro zo handig is moeten echt wakker worden want daar heeft de EU niets mee te maken.

De Deep State of de cabal was druk bezig om landen compleet te ontwrichten en de macht over te hevelen naar banken en grote multinationals. Een wereldregering met de macht volledig gecentraliseerd bij een technocratische leiderschap die geen enkele verantwoordelijkheid heeft naar landen of burgers. Als dat U doet denken aan Orwell 1984 dan hebt U volledig gelijk. Orwell heeft waarschijnlijk al van deze plannen gehoord, want de ondergrondse organisatie is sinds WWII bezig gedetailleerde plannen te ontwikkelen om die wereldregering te kunnen realiseren.
Veel regeringsleiders als Merkel, Macron, Blair, May en waarschijnlijk Rutte ook (zo lang hij zich niet duidelijk distancieert) zijn “in dienst” van de cabal ….. en deze mensen zien er geen enkel probleem in om hun land en cultuur volledig te slopen en alle bevoegdheden naar de EU over te hevelen.

Trump is duidelijk een tegenstander van een wereldregering omdat dit een ongekende ramp zou zijn voor de mensheid en het is een meesterzet van Trump om de EU niet te erkennen als een “staat”. En dat klopt ook want er zijn nooit verkiezingen geweest en burgers hebben zich nooit kunnen uitspreken over de EU. Sterker nog: het experiment heeft de burgers alleen maar veel geld gekost.

Als de EU nog enig verstand heeft (wat ik ten zeerste betwijfel) dan reorganiseren zij de EU tot een belangenorganisatie en meer niet. Een organisatie primair voor de burgers.
Met de nodige checks and balances dit keer zodat deze ongein nooit meer passeert !!!!!
Stuur Junckers en kornuiten direct zonder wachtgeld (want dat hebben ze al gekregen) naar huis en laat NIgel Farage een nieuwe EU optuigen. Merkel, Macron, May, Blair, Rutte mogen direct worden opgepakt wegens landverraad (misschien is er nog plaats in Gitmo).

Banken en multinationals moeten juist door de EU kort gehouden worden in plaats dat de EU de belangen van die partijen primair stelt. Beter is om souvereine staten staatsbanken te laten oprichten. De Centrale Rothschild Banken hebben genoeg schade en leed aangericht.

Trump verdient ons aller steun. Wordt wakker.

P. Lomito
2 jaren geleden

Ik sta er niet vreemd van te kijken… de status “Staat” die door Obama is ingesteld doet geen recht aan de feitelijke situatie en lijkt vooral bedoeld om de door globalisten gewenste oprichting van een superstaat EU te steunen. Het terugdraaien naar de werkelijke status als “Internationale Organisatie” door Trump lijkt mij niet alleen terecht maar is ook een rechtstreekse trap onder de kont van genoemde globalisten die geen boodschap hebben aan de mening van de bevolking van de EU. Wij hebben diverse referenda (EU-grondwet, Oekraïne) gehouden die telkens lieten zien dat de meerderheid van de bevolking geen uitbreiding van de EU wenst, zowel qua aantal lidstaten als machtsoverheveling van lidstaten naar de EU.

Wereldbank dringt aan op ‘het met rust laten van de Centrale Banken’ en hun ding te laten doen

Elke dag weer Bullshit-nieuws voorgeschoteld krijgen op onze kosten