in , ,

De EU plande in 2019 al om in 2022 een vaccinatiepaspoort in te voeren

via Ellaster.nl

Gisteren nog een samenzweringstheorie, vandaag bevestigd: In de nasleep van de Coronapandemie komen veel uit die het publiek graag afdoet als “paniekzaaierij” of “nepnieuws”, waaronder de reeds lang bestaande voorbereidingen voor verplichte vaccinaties en een vaccinatiepaspoort voor de hele EU.

Toch sleutelt de Europese Unie al sinds 2019 (officieel) aan zo’n vaccinatiepaspoort, bericht UME.

Haalbaarheid en uitvoering van het vaccinatiepaspoort vanaf 2019

In een presentatiedocument van de EU-Commissie onder de titel “nauwere samenwerking inzake strategieën tegen door vaccinatie te voorkomen ziekten” wordt vanaf 2019 bepaald dat moet worden nagegaan of het “haalbaar is een gemeenschappelijke vaccinatiekaart of een gemeenschappelijk vaccinatiepaspoort voor EU-burgers te ontwikkelen, rekening houdend met verschillende nationale vaccinatieschema’s”.

Dit vaccinatiebewijs moet compatibel zijn met elektronische vaccinatie-informatiesystemen en erkend worden voor “grensoverschrijdend gebruik zonder overlapping op nationaal niveau“.

Sinds 2019 loopt de haalbaarheidsstudie voor de ontwikkeling van deze “gemeenschappelijke EU-vaccinatiekaart”. Tegen 2022 moet ….

verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uitspraak rechter geschorst in spoedappèl, avondklok blijft voorlopig!

Vaccinatieronde voor artsen in het Duitse Saarland: 54 procent kwam niet opdagen