in , , , ,

De EU wil meer van de vier “vrijheden” gaan belasten, eist nu km-heffing

In een spel voor immer hogere belastingen, is de weer lekker bezig:

Alle Europese lidstaten moeten een kilometerheffing invoeren. De lanceert deze draconische maatregel in een actieplan voor schoner vervoer. Het Brusselse plan werd tijdens de zomervakantie stilletjes naar buiten gebracht. In het stuk worden EU-landen eraan herinnerd dat eerder is afgesproken dat het vervoer in het jaar 2050 zestig procent schoner moet zijn dan in het jaar 1990.

Uiteraard doet de direct weer heel verontwaardigd, en doet verrast alsof dit nu schandalig nieuw nieuws is. Niets van waar. De VVD werkte uiteraard mee om dit beleid tot stand te laten komen, en het is ook geen nieuw nieuws, want de EU wil dit al jaren en dat weet de VVD drommels goed – kuch 2007, kuch 2003, etc. Het zijn dus weer de bekende VVD-.

Ook de EU “vrijheden” verdwijnen hard

Maar bedenk je bij de kilometerheffing (en die komt heus!) het volgende, het gaat verder met het belasten van de vier vrijheden die de EU zogezegd brengt. Zie trouwens dat de ‘vrijheden’ die de EU wil bieden vooral voordelig zijn voor internationale bedrijven, en de bevolkingen niet bepaald direct iets goeds brengen. Maar goed, EU “vrijheid” nummer 1:

  1. Vrij verkeer van personen: Bewoners van de EU mogen zonder restricties reizen in andere EU-lidstaten.

Herken trouwens meteen de migrantenproblematiek, dat is geen toeval. Maar goed, ook deze vrijheid is dus verdwenen: als je kilometerheffing moet gaan betalen dan is het niet meer vrij. Met km-heffing is het immers belast. Maar goed, de EU-politiek betekent immer meer belasting en dus immer minder inspraak en soevereiniteit.

Taxation without representation volgens het boekje.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus toch: Nederlandse staat aansprakelijk gesteld voor vaccinatie

10.000 nieuwe asieleisers in afgelopen 36 uur