in , , ,

De geraffineerde verkiezingsfraude in beeld

Een zogenaamde ‘real-time demo' van een van de meest verwoestende mechanismes van verkiezingsdiefstal zijn gevonden, met context en uitleg. De demonstratie gebruikt een echt kiessysteem en een echte kiezersdatabase. En vindt plaats in enkele seconden door meerdere kiesdistricten. Zo'n 5000 sub-contractors en tussenpersonen hebben toegang om het systeem te bewerken, voor enkele of zelfs voor alle cliënten. Het systeem kan de autoriteit voor het tekenen van contracten (kiesdocumenten) bij elke persoon, die de gebruiker van het systeem uitkiest.

Alle politieke macht kan dus worden neergelegd bij enkele anonieme tussenpersonen. Het is gewoon een product. Dat product leert zijn omgeving kennen en is in staat zich aan te passen aan elk politieke omgeving, aan elke demografische setting. Het loopt geruisloos en onzichtbaar. Het produceert uiteindelijk plausibele resultaten, die doorgaan voor echte resultaten. Of: hoe geraffineerd kun je besodemieterd worden.

De is relatief moeilijk te volgen en bevat een aantal computertermen en –handelingen, maar wanneer het je op dat vlak teveel wordt, kijk dan gewoon verder, naar het proces en vooral de relatieve eenvoud waarmee de verkiezingscomputers en het hele proces zijn verkracht in de VS. Kortom…

We zitten naar de grootste poppenkast- ter wereld te kijken.

En wanneer je nog steeds moeite hebt dit te geloven kijk dan eens naar de artikelen die we al jaren hiervoor op de site plaatsten. Over mensen die de verkiezingsfraude met de dood moesten bekopen, klik hier. Over het boek dat is geschreven door de dochter van één van de twee mannen, Victoria Collier, die het hele frauduleuze proces aan het daglicht bloot wilden stellen, klik hier (en ja, natuurlijk het ook niet meer na kunnen vertellen, behalve via hun boek ‘Fraud Scam').

Zoals je weet zijn de Amerikaanse verkiezingen de afgelopen weken al van start gegaan, in kleine gemeenschappen in verschillende staten. En daar gaat dus ook de verkiezingsfraude weer van start.  Kijk zelf en make up your mind.

 

 

 

Het ongelooflijke verhaal van Clint Curtis, de programmeur-klokkenluider

We hebben het verhaal van deze Clint Curtis, klokkenluider, hier al vaker op de site aangehaald. Maar we ontdekten onlangs dat er een hele film is gemaakt over deze zaak rondom de verkiezingsfraude-software. Software die Curtis in 2000 in opdracht van de machtige Republikeinse overheids'dienaar' Tom Feeney, voorzitter van het parlement in Florida, moest gaan ontwikkelen.

Het ging daarbij om de zogenaamde ‘flip-flop'-software, waarbij met de bekende ‘druk-op-de-knop', op afstand, in één keer Republikeinse stemmen veranderd konden worden in Democraten. En andersom natuurlijk. Deze documentaire heet ‘Murder, Spies & Voting Lies' en wij willen je deze graag tonen. Laten we daarvoor eerst de 7 minuten durende trailer zien, zodat je een indruk krijgt van de film (VIMEO) eronder. Tot onze spijt is deze video niet ondertiteld.

Het is een bevestiging van 't verhaal van de bekende verkiezingsactivist Andy Stephenson, die op 43-jarige leeftijd stierf aan alvleesklierkanker. Hij reisde het hele land door en hield presentaties over de uiterst fraudegevoelige verkiezingscomputers en de manipulaties die al werden uitgevoerd met vooral de DIEBOLD-verkiezingscomputers. Hij was het die – naast vele andere zaken – het verhaal aan het licht bracht van Jeffrey Dean, de vice-president van Diebold, die de software verzorgde van de verkiezingsmachines/computers.

Deze Jeffrey Dean bleek een veroordeelde misdadiger te zijn die gestraft was voor verduisteringszaken, waarbij computers zijn inbrekersgereedschap waren. Andy Stephenson kreeg via een landelijke donatie-actie US$ 50.000,- toegewezen voor een behandeling van zijn . Maar Andy Stephenson stierf aan complicaties tijdens de operatie en een aantal beroertes. Zijn operatie moest echter 2 weken worden uitgesteld omdat het totaalbedrag van de donatie-actie nog niet kon worden vrijgegeven.

Wat bleek? Onbekende personen hadden geprobeerd bij het bekende PayPal-internetbetalingssysteem, de donatie-actie te torpederen. Ook in het universiteitsziekenhuis Johns Hopkins waar Andy Stephenson werd behandeld, bleken regelmatig zaken te zijn gesabotteerd, die direct met de behandeling van Andy te maken hadden. Iemand slaagde er bijvoorbeeld in zijn bewakingsapparatuur uit te zetten, vlak na de operatie. Er werden zelfs valse geruchten verspreid, dat Andy helemaal niet ziek was, maar dat hij het geld wilde verduisteren.

Andy Stephenson zei in een interview op 13 Juli 2004 het volgende: “Ik ben door ‘these people', de producenten van kiescomputers bedreigd en wordt regelmatig gevolgd vanaf huis naar mijn werk. Mijn telefoon wordt afgetapt en de directeur van Diebold heeft me meegedeeld te kappen, omdat ik anders wel ‘een bezoekje' zou krijgen. Ik word beschuldigd en zwart gemaakt en voor samenzweringsactivist uitgemaakt. En natuurlijk ga ik hen zwart maken, want het is verkeerd, we hebben onze verkiezingen geprivatiseerd. Deze horen echter in de handen van het volk en we moeten deze verkiezingen weer in handen krijgen, want het gaat om ‘We the people..' Als ze ons kiesrecht wegnemen, zijn we niets anders dan slaven en het spijt me, maar ik heb geen zin om een slaaf te zijn, om stil de nacht in te lopen.”

 

Interesse in meer Nederlandse informatie..?

Dan raden we je aan de nog steeds toegankelijke informatie te bekijken over verkiezingsfraude, die journalist/auteur Daan de Wit op zijn site ‘Deep Journal' heeft staan. Een gedegen artikel in twaalf (!) hoofdstukken: klik hier.

Is dit in ook mogelijk..?

Weet je waarom wij in Nederland alweer een tijdje met het rode verkiezingspotlood stemmen? Dat is te danken (want dat is het..!) aan een Nederlander met de naam Rop Gongrijp. Hij was een van de eersten die de waanzinnige mogelijkheden van het zag en was de oprichter van de kwaliteitsinternetprovider XS4ALL.nl. Later is dit bedrijf aan KPN verkocht en had Rop de mogelijkheid werk te gaan doen, dat de gemeenschap ten goede kwam.

En daarbij richtte hij zich, als computer-expert, met zijn eerste hackerspijlen op de fraudegevoelige stemcomputers. Hij toonde uiteindelijk aan dat stemcomputers in Nederland ook zo lek als een mandje waren en dreigde via rechtsprocedures de Nederlandse Staat en – Gemeentes, die indirect verplicht werden het aloude rode stempotlood weer in te voeren.

Wil je meer lezen over deze Nederlandse varianten van het gebruik van fraudegevoelige stemcomputers, dan is de link naar de site van Gongrijp belangrijk. Het blijkt dat er weer volop stemmen opgaan om de verkiezingscomputers weer terug te laten keren. Snuffel maar eens op zijn site: www.wij-vertrouwen-stemcomputers-niet.


31 oktober 2006: de daden van Rob Gongrijp krijgen praktische gevolgen

Bron: Want To Know

Lees verder via de Bron: Earth Matters

Photo by TVZ Design cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Intrinsiek stijgende goudprijs zal monetair systeem opblazen

De zon gaat weer slapen, krijgen we weer koude winters?