in , , ,

De gevangenismuren worden op dit moment om ons heen gemetseld

bio

De Verenigde Naties (VN) fungeert op dit moment, in combinatie met het World Economic Forum, als een voorlopige wereldregering en dus kan je daar ook dingen verwachten die met de geplande toekomst te maken hebben.

Zo hebben ze nu een digitale portefeuille gemaakt voor al hun medewerkers wereldwijd. In die digitale portefeuille wordt alles wat er bekend is over die medewerker opgeslagen. Dingen zoals persoonlijke gegevens, medische gegevens, reisgegevens, salaris- en pensioengegevens.

In de onderstaande video zie je een voorbeeld hoe dat zal gaan werken in de praktijk en kan je ook zien dat dit in feite onze nieuwe gevangenismuren worden.

Ook wij krijgen straks een digitale portefeuille die ergens centraal beheerd zal worden. Als wij op een enigszins normale manier willen deelnemen aan de maatschappij dan zullen wij moeten zorgen dat alle gegevens in die portefeuille up-to-date zijn. Dan zullen wij al onze medische gegevens moeten toevertrouwen aan de portefeuille en zullen wij moeten zorgen dat we het meest recente coronavaccin hebben genomen.

Dit soort biometrisch digitale portefeuilles, gebaseerd op blockchain en 5G koppeling via van alles wat je is ingespoten via vaccins, zullen je leven gaan bepalen. Het zijn je gevangenismuren en je kunt ervoor kiezen om vrijwillig die cel in te gaan om op die manier weer allerlei dingen te kunnen gaan doen, of je kunt ervoor kiezen om het niet te doen.

Het vernuftige van bovenstaand systeem is dat er geen enkele dwang voor nodig zal zijn. De via een nep coronapandemie getraumatiseerde burger zal dit met open armen ontvangen, want hoera, ze mogen weer wat.

In de korte tijd die ons nog rest is het zaak om zoveel mogelijk mensen daarvoor te behoeden en daarmee indirect ook onze toekomst te redden.

https://youtube.com/watch?v=4HDzQhbOgpA

Doen wij niets, dan zullen wij eindigen zoals te zien in de volgende clip waar Dr. Andreas Noack, een Duitse chemicus en ingenieur die wordt gearresteerd tijdens een ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4967176153 ebe7d00618 big brother

Het begint vorm te krijgen: We worden steeds intensiever in de gaten gehouden

groenlinks verkies2020

GroenLinkse islamist ontvangt ruime steunbetuiging van extreemlinkse groepjes